Izbaudi vasaru ziemā – brauc uz Jūrmalu!

Aktīva atpūta – peldēšana un dažādas nodarbības ūdenī – ir lielisks veselības uzlabošanas veids, kas īpaši nozīmīgi ziemas sezonā. Jūrmalniekiem un pilsētas viesiem pieejami gan peldbaseini ar dabīgajiem ārstnieciskajiem minerālūdeņiem, gan Baltijas jūras ūdeni, kā arī dažādu veidu pirtis un ārstnieciskās procedūras jebkura vecuma peldētgribētājam un siltummīļiem. Jūrmalas tūrisma informācijas centrs ir apkopojis informāciju par to, kur kūrortpilsētā var apmeklēt peldbaseinus un pirtis.

Jautri nobraucieni un peldes viļņu baseinā “Līvu Akvaparkā”
Par ūdens prieku karaļvalsti noteikti var saukt “Līvu Akvaparku”, kas piedāvā izklaidi visai ģimenei. Bērni varēs sacensties ātrumā nobraucienos pa ūdens slidkalniņiem, bet vecāki – izbaudīt peldi viļņu baseinā vai nodarbībās zemūdens trenažieru lagūnā. Akvaparkā pieejamas arī vairāku veidu pirtis – tvaika, turku un klasiskā, kā arī sauna.

Dziedinošs minerālūdens sanatorijā “Belorusija” un NRC “Vaivari”
Latvijas zemes dzīlēs esošie dabīgie ārstnieciskie minerālūdeņi veicina  efektīvāku cilvēka veselības stāvokļa uzlabošanos, slimību ārstēšanu un imunitātes nostiprināšanu. Sanatorijā “Belorusija” ūdens peldbaseinam tiek iegūts no artēziskā urbuma un iedarbojas kā ārstniecības līdzeklis. Viesi var apmeklēt turku un infrasarkano pirti, kā arī saunu.
Nacionālajā rehabilitācijas centrā (NRC) “Vaivari” minerālūdens peldbaseinam tiek iegūts no 520 metrus dziļa urbuma un atbilst balneoloģijas prasībām. Nodarbības siltā minerālūdens peldbaseinā lieliski noder rehabilitācijai un sniedz patīkamu relaksāciju ikvienam peldētājam. Centrā pieejama arī sauna, turku pirts un burbuļvanna.

Romiešu pirts un karstā sāls pirts “Hotel Jūrmala Spa”
Kūrortviesnīcas “Hotel Jūrmala Spa” saunu un baseinu centrs “Wellness Oasis” ir lieliska vieta, kur atpūsties no ikdienas rūpēm un smelties jaunu enerģiju. Te ir plaša atpūtas zona ar trīs dažādu temperatūru baseiniem – 12°C, 28°C un 31°C. Atpūtas kompleksā ir pieejamas burbuļvannas, Aqua bārs, kaskāde, kā arī piecas dažādas pirtis: romiešu pirts ar visaugstāko relatīvā tvaika mitruma pakāpi – gandrīz 100%, aromātiskā pirts ar patīkamu zāļu aromātu, divas klasiskās karstās somu pirtis ar zemu mitruma līmeni – viena ar 80°C un otra 110°C temperatūru, un 48°C karsta sāls pirts, kas lieliski iedarbojas uz ādu un nodrošina dabisku attīrīšanos un antibakteriālu aizsardzību visam ķermenim.

Pēršanās rituāli “Amber SPA Boutique Hotel”
Kūrortviesnīcā “Amber SPA Boutique Hotel” ir pieejams gan peldbaseins, gan krievu pirts. Pēc peldes baseinā krievu pirts rituālu var nobaudīt kompleksā “Sokolovskie baņi”, attīrot ķermeni gan fiziski, gan garīgi. Starplaikos starp pēršanos var atvilkt elpu atpūtas zonā un nobaudīt tasi aromātiskas zāļu tējas vai glāzi uz vietas gatavota dzēriena – vēsa morsa vai kvasa.

Bērnu baseins ar strūklaku “SemaraH Hotel Lielupe SPA & Conferences”
Kūrortviesnīcas “SemaraH Hotel Lielupe SPA & Conferences” “Wellness centrā
” ir pieejams peldbaseins ar divām kaskādēm un bērnu baseins ar strūklaku, kā arī atpūtas un relaksācijas zona. Pirts cienītājiem pieejama somu sauna vai turku tvaika pirts, kā arī kontrastdušas un burbuļvanna.


Peldbaseins ar jūras ūdeni un krievu pirts “Baltic Beach Hotel & SPA”
Kūrortviesnīcā “Baltic Beach Hotel & SPA” peldbaseinā ir silts jūras ūdens, kas piemērots gan relaksējošām peldēm, gan aktīvai un enerģiskai ūdens aerobikai. Krievu pirts cienītāji var apmeklēt pirts kompleksu “The Banja”. Kopā ar krievu pirts apmeklējumu tiek piedāvātas kontrastējošas ūdens procedūras: āliņģis ar ledusaukstu ūdeni, sniega istaba, mazais baseins ar Baltijas jūras ūdeni un auksta duša – spainis. Starplaikā starp procedūrām piedāvājumā arī tradicionālie krievu ēdieni – uzkodas un dzērieni, kas ierasti tiek pasniegti krievu pirtī. Atpūtas kompleksā “The Garden” pieejama dzintara pirts, “Old Wood” sauna un turku pirts “Hammam”, kas veicina organisma pašatjaunošanos. Pēc pirts un ūdens procedūrām iespēja nobaudīt veselīgus kokteiļus fitobārā, dabīgas sulas, zāļu, ogu un augļu tējas.

Ūdens aerobika un fizioterapijas nodarbības peldbaseinā “Jauņķemeri” un Sociālās integrācijas valsts aģentūrā
Kūrorta rehabilitācijas centrā “Jaunķemeri” pieejams baseins ar kaskādi, fizioterapijas un ūdens aerobikas nodarbības. Pieejams arī hidromasāžas baseins. Pēc peldes var atpūsties saunā vai tvaika pirtī.
SIVA rehabilitācijas centrā peldbaseinu var izmantot ūdens aerobikas nodarbībām un relaksācijai. Peldbaseins aprīkots ar speciālu pacēlāju, lai tas būtu pieejams cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Pēc fiziskas slodzes peldbaseinā var apmeklēt tvaika pirti.

Plašāka informācija par aktīvās atpūtas iespējām Jūrmalā atrodama mājaslapā: ziema.jurmala.lv  

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk
Latvija
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Hotel Jūrmala SPA
,


Liepājas reģiona TIB
,


Jūrmalas TIC
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46721196sec.