Valentīndiena Jūrmalā – orientēšanās spēle, lielformāta foto sirds un spa rituāli

Valentīndienu Jūrmala piedāvā izbaudīt romantiski – nofotografējoties pie sirds formas fotostenda pludmalē, piedaloties orientēšanās spēlē, baudot vakariņas Jūrmalas restorānos un spa rituālus viesnīcās.

Foto orientēšanās spēle “Kūrorta romantika Bulduros”

Lai Valentīndienu  padarītu aizraujošāku un aktīvāku, aicinām doties romantiskā pastaigā pa Bulduru ieliņām, meklējot ierastā vidē romantiskas detaļas: veiksmes simbolus, mīlestības zīmes, fasādes dekorus. Foto orientēšanās spēlē “Kūrorta romantika Bulduros”, izmantojot karti ar kontrolpunktiem, jāsameklē fotogrāfijās redzamās detaļas. Karte ar kontrolpunktiem un fotogrāfijas pieejamas mājaslapā www.visitjurmala.lv – “Kūrorta romantika Bulduros”.

Pilsētas romantiskākās fotovietas

Jūrmalā ir daudz skaistu un romantisku vietu, ko iemūžināt fotogrāfijās. Populārākā un romantiskākā  vieta fotogrāfijām ir 24 kilometrus garā pludmale, īpaši saulrieta laikā. Šogad saule Valentīndienā Jūrmalā rietēs plkst.17.24. Par godu svētkiem Dzintaru pludmalē, Turaidas ielas galā pie izejas uz jūru, izvietots lielformāta fotostends sirds formā. Skaistas fotogrāfijas ar mīļoto cilvēku sanāks arī Dzintaru mežaparka skatu tornī, no kura paveras ainava uz jūru un priežu galotnēm.

Vakariņas sveču gaismā

Jūrmalas restorānu šefpavāri sagatavojuši īpašus piedāvājumus tiem, kuri vēlas brīvdienas un Valentīndienas vakaru pavadīt divatā, baudot gardus ēdienus un dzērienus. Vairāki restorāni piedāvā arī dzīvo mūziku. Pēc vakariņām var doties romantiskā pastaigā gar jūru vai pa  pilsētas ieliņām. Ar kafejnīcu un restorānu piedāvājumiem var iepazīties mājaslapā www.visitjurmala.lv – “Gardēžiem”.  

Romantiska spa atpūta

Pēc saspringtas un sasteigtas darba dienas Jūrmalas viesnīcas piedāvā palutināt gan sevi, gan savu otru pusīti ar spa rituāliem. Masāža romantiskā atmosfērā, veldzējoša pelde baseinā vai tvaicēšanās pirtī padarīs šos svētkus vēl neaizmirstamākus. Vairākas procedūras paredzētas tieši pāriem. Plašo piedāvājumu klāstu var aplūkot mājaslapā www.visitjurmala.lv – “Atpūtai”.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Latvija
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63485789sec.