Hotel Jūrmala Spa ziemas periodā iesaka ķiršus un liepziedus

Ziema ir skaists gadalaiks, jo zemi klāj sniegs, viss ir balts un tīrs. Taču mūsu ādai un matiem tā ir pārbaudījumu laiks. Aukstais āra gaiss un sausais gaiss telpās liek ādai just diskomfortu. SPA nodaļas vadītāja Jeļena Varnus-Ļebedeva no Hotel Jūrmala Spa ir sagatavojusi ziemas rituālu ceļvedi, kas ir lielisks veids, kā palutināt un pasargāt sevi gada aukstajos mēnešos.


Seja un ķermenis

Jeļena uzskata, ka sejas un ķermeņa pīlings šajā gadalaikā ir pirmās nepieciešamības procedūra. "Rudenī un ziemā  sākam vilkt apģērbu vairākās kārtās, kas rada berzi starp apģērbu un miesu, tas kairina ādu un neļauj tai elpot. Tāpēc regulārs ķermeņa pīlings jeb atbrīvošanās no atmirušo ādas šūnu slānīša ir ļoti svarīga. Sākotnēji to var veikt reizi vai divas nedēļā."

Pīlings – tā ir īpaša ādas attīrīšanas procedūra, kā rezultātā tiek novērsti nelīdzenumi, sīkās grumbiņas, un seja burtiski atjaunojas. Pastāv  dažādi pīlingu veidi: mehāniskie, abrazīvie,  graudaini vai ar sāli, pīlingi ar AHA skābi. Veicot pīlingu, tiek noņemts ādas virsējais novecojušo šūnu slānis, un tiek "ieslēgti" atjaunošanās procesi. Kad āda attīrīta, sevišķi pēc sejas pīlingiem, svarīgi parūpēties par tās mitrināšanu un barošanu. Hotel Jūrmala Spa kosmetologi izvēlējušies pēc pīlinga lietot plastificējošu masku, kas lieliski atjauno un baro sejas ādu.

Kad padomāts par sejas ādu, jāpievēršas arī pārējam ķermenim. Jeļena izvēlas medus-mandeļu pīlingu ķermenim. "Mandeļu gabaliņi, ziedu  medus un eļļas ir bagātas ar ādu atjaunojošiem elementiem, vitamīniem un vērtīgajām omega 3 un 6 taukskābēm. Maiga masāža ar medus-mandeļu pīlingu  atdzīvinās jutīgu, sausu un nogurušu ādu, atjaunojos mitruma līmeni ādā, novērsīs ādas lobīšanos, aktivizēs ādas šūnu atjaunošanos, līdzsvaros pēc emocionālām slodzēm."

Miega un pārslodzes gadījumos varat izvēlēties aromātiskās vannas. Aromātiskā pērļu vanna pēc 20 minūšu procedūras nomierinās nervu sistēmu, uzlabos vielmaiņu, mazinās muskuļu un kaulu sāpes.

Rokas

Savukārt rokas ir tās, kas ar apkārtējo vidi, aukstumu, daudziem arī ar fizisku slodzi ikdienā saskaras visvairāk. Tāpēc vismaz reizi nedēļā ieteicams veikt sojas terapiju vai parafīna vanniņu rokām.

Sojas sveču terapija. Sojas vasks tiek izgatavots tikai no dabiskiem produktiem un radīts no speciāli apstrādātām sojas eļļas pupiņām. Produkta sastāvā ir trīs ēteriskās eļļas – mandeļu, jojobas un aprikožu kauliņu eļļa. Pirms sojas vaska uzklāšanas āda noteikti jāattīra no atmirušajām šūnām, veicot pīlinga procedūru. Vasks baros un mitrinās roku ādu vēl 12 stundas pēc terapijas.

Parafīna vanna rokām. Ziemas periodā tā nāk par labu ne tikai roku ādai, bet arī nagiem, kas aukstumā mēdz kļūt trausli. Siltuma ietekmē paplašinās asinsvadi, un maska, kas uzklāta rokām pirms iemērkšanas siltajā parafīnā, iedarbojas daudz dziļāk un efektīvāk. Ieteicams veikt 6–10 procedūras ar nedēļas intervālu vai pēc vajadzības var atkārtot retāk. Parafīna vannā var mērkt arī pēdas un elkoņus, ne tikai plaukstas.

Kompleksie ķermeņa rituāli

Protams, visas augstāk minētās zonas iespējams palutināt arī vienlaikus - visaptverošās procedūrās, kas turklāt ir arī finansiāli izdevīgāk. Šogad rudens un ziemas periodam Hotel Jūrmala Spa izstrādājusi interesantus "ziemas rituālus".

Ķiršu rituālā ietilpst vanna ar ķiršu sāli vai kapsula, ķermeņa pīlings ar ietīšanu, sejas vai galvas masāža, ķermeņa masāža ar siltiem ķiršu kauliņiem, tēja. Galvenais ieguvums - uzlabo asinsriti un produktos esošais kālijs mazina ķermeņa apjomu, jo izvada no organisma lieko šķidrumu, veicina ādas atjaunošanās procesu. Jeļena šo sauc par garšīgāko un uzmundrinošāko rituālu.

Liepziedu rituāls ietver vannu ar liepziedu sāli vai kapsula, ķermeņa pīlingu un ietīšanu, sejas vai galvas masāžu, ķermeņa masāžu ar siltiem liepziedu maisiņiem, tēju. Liepziedi, protams, būs tie, kas parūpēsies par saaukstēšanās nomocītajiem, jo aktivizē asinsriti un paaugstina imunitāti. Liepziedu rituālam  piemīt iespējami nesavienojamas īpašības: satraukto prātu mierinošas spējas, bet pārguruma un garīga izsīkuma gadījumos – tā būs uzmundrinoši stiprinoša.

SPA nodaļas vadītāja Jeļena Varnus uzsver, ka ziemas laikā ādas kopšana ir svarīga ikvienam - gan sievietēm, gan vīriešiem. "Mēs vienmēr rūpējamies par saviem klientiem un cenšamies izstrādāt interesantus, pievilcīgus piedāvājumus atbilstoši laika periodam, kā arī nākam pretī ar īpašām cenām. Pašlaik, kad jūra vairs nevar parūpēties par cilvēka veselību ar savu esamību vien, kā tas ir vasarā, mūsu klienti var izbaudīt alternatīvu jūras ūdenim arī ziemas periodā.


Vairāk par Hotel Jūrmala Spa interneta vietnē www.hoteljurmala.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
Uzņēmumi


Dome Hotel
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.41286492sec.