Viesnīca Baltic Beach Hotel ielūdz uz "Saulaino nakti"

Viesnīcas Baltic Beach Hotel "Saulainā nakts" ir krāšņi svētki ikvienam (10.11.2012 no 16:00-24:00). Pasākuma formāts - "atvērto durvju dienas" un atlaižu nakts koncepta apvienojums un tā galvenā ideja – sniegt jebkuram pasākuma apmeklētājam ekskluzīvu iespēju saņemt 30% atlaidi no Baltic Beach Hotel viesnīcas, restorānu un Spa cenām līdz 01.02.2013. Vienīgais, kas ir jāizdara – jāierodas uz "Saulaino nakti" un jāiegādājas priekšapmaksas karte par jebkādu summu, pēc izvēles.

Pirmo reizi šāds pasākums viesnīcā Baltic Beach Hotel notika vienā no šī gada aukstākajām naktīm – 3. februārī, kad sals Jūrmalā sasniedza -28 grādus. Neskatoties uz to, pasākums bija kupli apmeklēts un sagādāja patīkamas emocijas gan viesiem, gan sadarbības partneriem un dalībniekiem.

Arī šoreiz, viesiem, kuri ieradīsies, garantēta interesanta atpūtas programma visu vakaru.

Jaunums – krāšņajā banketu zālē "Pērle" tiks ierīkots īpašais "kāzu un banketu salons" – apmeklētāji, kuri tuvākajā laikā plāno kāzu svinības vai citu svētku pasākumu varēs iepazīties ar Baltic Beach Hotel sniegtajām iespējām, apskatīt dažādus iespējamos galda klājumus, noformējuma iespējas, nobaudīt krāšņas kāzu tortes.

Tos, kuriem pa prātam sportiskākas izklaides, Baltic Beach Hotel Sporta centrā vadītājs, Pasaules čempions armreslingā Modris Stalgevičs  aicina piedalīties Ekspress armreslinga turnīrā (dāmu un kungu konkurencē). Tāpat arī sporta centra treneri sniegs konsultācijas par labāko nodarbību izvēli bērniem un pieaugušajiem kā arī aicinās piedalīties "ekpress nodarbībās”, piemēram, piedāvājot izmēģināt šobrīd īpaši populāro Face Fitness.

Baltic Beach Hotel Spa centrā būs iesējams iepazīties ar jaunumiem skaistumkopšanas pasaulē. Šeit notiks nagu kopšanas kosmētikas zīmola "Passot", ķermeņa kopšanas zīmolu "Phytomer" un "Histomer" (abi paredzēti ķermeņa silueta veidošanai), sejas kopšanas kosmētikas "Ingrid Millet" (kosmētika uz melnā kaviāra bāzes), japāņu sejas kosmētikas "Menard" un revolucionārās anti-age kosmētikas "Nesence" prezentācijas. Protams, arī iespēja iepazīties ar visu plašo Spa centra pakalpojumu klāstu un uzdot interesējošos jautājumus meistariem.

Interesants būs arī restorānu un bāru piedāvājums. Gan restorānā "Caviar Club", gan itāļu restorānā "il Sole" notiks dažādu vīnu degustācijas (sadarbībā ar uzņēmumiem Liviko, Magers, SPI), Lobby bārā paredzēta degvīna Koskenkorva un no tā gatavoto kokteiļu degustācija, Kaljana bārā būs iespēja baudīt konjaku un cigārus.

Restorāna "Caviar Club" šefpavārs, slavenās viesmīlības un kulinārijas skolas "Institut Paul Bocuse" absolvents Kristaps Jokmanis būs parūpējies par Mārtiņdienas mielastu.

Interesanti varēs doties ekskursijā uz viesnīcas 8. stāva numuriem, lai apskatītu iespējamās nakšņošanas iespējas.

Bērnu rotaļu istaba visu pasākumu laiku būs pieejama bez maksas, un vecāki, kuri vēlēsies izbaudīt kādu SPA procedūru vai doties mierīgās vakariņās, bērnus varēs atstāt profesionālu auklīšu uzraudzībā.

Tie, kuri pasākumā paliks vismaz līdz 22:00 un pasākuma laikā būs aizpildījuši anketas, piedalīsies "Saulainās nakts" loterijā, kurā būs iespēja laimēt vērtīgas balvas no viesnīcas Baltic Beach Hotel un tās sadarbības partneriem.

Un protams, par solītajām atlaidēm. Visus pakalpojumus 10.11.2012 varēs izbaudīt ar 30% atlaidi. Bet tie, kuri vēlēsies paildzināt savu atpūtu, izvēlēties garāku skaistumkopšanas kursu vai savlaicīgi utml. varēs iegādāties īpašās priekšapmaksas kartes, ar kurām norēķinoties līdz 01.02.2013 varēs saņemt 30% atlaidi visiem standarta pakalpojumiem:

Viesnīcā Baltic Beach Hotel,
Restorānā Caviar Club,
Itāļu restorānā il Sole,
Baltic Beach Hotel Spa centrā,
Baltic Beach Hotel Sporta centrā.

* Atlaides netiek piemērotas īpašajiem piedāvājumiem un abonementiem.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.balticbeach.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.31176209sec.