Jūrmala sagatavojusi romantisku mirkļu recepti Valentīna dienai

Šogad kalendārs mīlniekus lutina un Svētā Valentīna diena ir iekritusi svētdienā. Līdz ar to ir vesela brīva diena, ko veltīt savai otrai pusītei, baudot skaistus mirkļus un reibstot no mīļotā cilvēka klātbūtnes. Protams, vislielākais vilinājums šādā dienā būtu nekāpt ārā no gultas nemaz, un tas būtu saprotami un, ņemot vērā demogrāfisko situāciju valstī, pat visnotaļ atbalstāmi.

Savukārt tiem, kas šai svētdienā spēs saņemties un dosies ārpus telpām, piedāvājam atbraukt uz Jūrmalu, jo šeit romantikas ir atliku likām.

Saullēkts Ķemeru tīrelī

Ja no galvaspilsētas izbrauksiet vēl tumsā, variet paspēt uz iespaidīgu saullēkta izrādi Ķemeru tīrelī. Valentīna dienā šis notikums paredzēts pulksten 7:57 no rīta, ar uvertīru no 7:17. Protams, ja aiz loga ir migla, putenis vai slapjdraņķis, lieki nepūlieties, savukārt ja laiks solās būt skaidrs, viena no Latvijas skaistākajām un gleznainākajām vietām sagaidīs neaizmirstamus mirkļus. Vilnas zeķes, siltas bikses un termoss ar karstu tēju ir obligāti aksesuāri šādā pasākumā.

Pusdienas jūras krastā

Vēlas brokastis, agras pusdienas, sauciet kā gribiet - ir tā ēdienreize, kas ziemā jābauda restorānā Jūras krastā. "Kūriņš" Kaugurciemā nav viegli atrodams, bet uzcītīgākajiem meklētājiem atdarīs ar brangu tautisku maltīti teju vai pašās pludmales kāpās, ar skatu uz piesnigušo pludmali.

Romantiska pastaiga ziemas pludmalē

Šī būtu romantikas ābeces pirmā svarīgā patiesība. Pastaiga gar jūru ir skaista arī ziemā. Pat skaistāka nekā vasarā, jo tad šeit ir daudz mazāk ļaužu. Turklāt šoziem Majoru pludmalē posmā līdz Dzintariem ir izbūvēts apgaismots gājēju celiņš, pa kuru doties romantiskā pastaigā var arī tad, kad sagaidīts saulriets un ārā jau tumšs. Arī šai gadījumā silts apģērbs ir obligāts, jo pie jūras ziemā pūš vējš.

Sportiskākie pāri var paķert līdzi distanču slēpes, jo šoziem Jūrmalas pludmale ir pārtapusi 24 kilometrus garā, labiekārtotā slēpošanas trasē (ja vien, protams, mūs lutinās sniegs)

Karstie spa piedāvājumi

Labākais, kas var notikt ar cilvēku pēc ziemīgas pastaigas ir kārtīga krievu pirts. Vai sauna. Vai silta burbuļvanna un tai sekojoša masāža taizemiešu gaumē. Spa procedūras par īpaši labām ziemas sezonas cenām šobrīd piedāvā teju vai visas labākās Jūrmalas viesnīcas. Pameklējiet piedāvājumus internetā.

Ideja pastiept šo brīvdienu līdz pat pirmdienai un palikt pa nakti viesnīcā noteikti ir apspriešanas vērta un ieteicama. Darbs taču var pagaidīt…

Astro’n’out koncerts Dzintaru koncertzālē

Dzintaru koncertzālē tieši Valentīna dienā, 14.februārī, gaidāms grupas “Astro’n’out” koncerts. Tajā  skanēs šīs mūziķu apvienības dziesmas neierastos aranžējumos, kā arī svaigākas kompozīcijas no grupas jaunā albuma. Mūziķiem uz skatuves pievienosies grupas ilggadējais draugs un producents DJ Rudd, kā arī izcilā latviešu koklētāja Laima Jansone.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.75233006sec.