2.jūnijā Ventspilī «Uzņēmēju dienu» laikā būs iespēja pelnīt ventus un apmeklēt tūrisma objektus

Ventspils Tūrisma informācijas centrs izsludina konkursu, tikai 2. jūnijā izstādes "Uzņēmēju dienas Kurzemē 2017" laikā, piedalīties akcijā – Spēlē jauno Ventu bankas spēli "Ražots Ventspilī", pelni ventus un laimē dažādas balvas!

Pirmie desmit interesenti, kuri izstādes laikā no plkst. 11:00 – 14:00 pareizi izspēlēs visu jauno Ventu bankas spēli "Ražots Ventspilī", nopelnīs 2000 ventus savā kontā un saņems konkursā iegūtās balvas, piemēram, akvaparka apmeklējumu, braucienu ar Mazbānīti, Planetārija apmeklējumu u.c.

Ventu bankas spēle "Ražots Ventspilī" papildinās ventu bankas piedāvājumu, Tā sniegs unikālu iespēju iepazīt industriālo Ventspili. Jaunās spēles mērķis ir atklāt, ko ražo Ventspils rūpnīcās. Kopumā būs iespēja iepazīties ar 20 Ventspils rūpnīcu ražotajiem produktiem. Spēlē varēs nopelnīt 2000 ventus un papildināt savus krājumus. Spēlē jāizvēlas kāds no produktiem un jāsavieno ar atbilstošo ražotni. Spēlējot jauno spēli,  varēs uzzināt, kura ražotne ražo šokolādi, kura sveces vai dronus u.c. produktus.

Spēle sadalīta četros sektoros, kur savu produkciju piedāvā 20 ražotnes. Katrā sektorā ir konkrēts rūpnīcu skaits. Lietotāja uzdevums – atrast atbilstošu produktu konkrētai rūpnīcai. Ja uzdevums izpildīts, tad sākas animācija, ja ne, tad parādās uzraksts "Nepareizi". Spēle tiek turpināta nākošajā sektorā, kamēr visas ražotnes ir atklātas. Un venti ir nopelnīti!

Šobrīd Ventspils ventus var pelnīt un krāt, veicot dažādas aktivitātes Ventspils virtuālajā vēstniecībā www.visitventspils.com. Ventu bankas spēles prezentē Ventspils pilsētas dārgumus, kas ir Ventspils tūrisma objekti. Interaktīvajās spēlēs var iepazīt pilsētas apskates un atpūtas objektus – Mazbānīti, Piedzīvojumu parku, Ziedu pulksteni, Livonijas ordeņa pili, kuģīti Hercogs Jēkabs un daudzus citus.

Ventu banka darbojas kopš 2011.gada. Ventspils Tūrisma informācijas centrā vai OC Ventspils viesnīcā var izņemt ventus un saņemt informāciju par ventu tērēšanas vietām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 29.04.2024 Liepājas pēdas Latvijā Liepājas reģiona TIB
Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi" Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42661595sec.