Ventspilī aicina uz nodarbībām jaunajā Pārventas aerobikas zālē

Nesen atklātajā Pārventas sporta kompleksa aerobikas zālē ir sastādīts nodarbību grafiks un ventspilnieki ir laipni gaidīti. Apmeklētājiem ir iespēja izvēlēties nodarbības atbilstoši savam fiziskās sagatavotības līmenim. Nodarbību organizatores nomā no Olimpiskā centra “Ventspils” Pārventas aerobikas zāli un piedāvā savas nodarbības kā pašnodarbinātas sertificētas personas.

Pie treneres Madaras Frēlihas (informācija un pieteikšanās pa tālr. 29776433) ir iespēja apmeklēt sekojošas nodarbības:

-    Mommy fitness - nodarbības jaunajām māmiņām formas atgūšanai pēc dzemdībām, līdzi ņemot mazuli!

-    FBF - vidējas intensitātes visaptverošs fitnesa treniņš visam ķermenim, kurā tiek izmantotas vieglas hanteles, fitnesa bumbas, u.c. inventārs un īpaša uzmanība tiek pievērsta tipisko problēmzonu (vēdera, sēžas, augšstilbu, augšdelmu) nostiprināšanai.

-    HIITT - augstas intensitātes intervālu/apļa treniņš, kurā apvienoti efektīvi kardio un spēka vingrinājumi, lai nodrošinātu maksimālu vielmaiņas aktivizēšanu un uzlabotu spēku un izturību.

-    C&C - treniņš apvieno kardio slodzi aerobās izturības veicināšanai (STEP-aerobikas elementi), kā arī korsetes dziļās muskulatūras attīstošos vingrinājumus (tiek izmantotas BOSU un lielās fitnesa bumbas); Vidēji augsta intensitāte!

Trenere Kristīne Fogele (informācija un pieteikšanās pa tālr. 26725729) pasniedz nodarbības ar pazeminātu intensitāti, fitnesu bērniem un apļa spēka treniņus.

Aerobikas zālē tiks pasniegtas arī jogas nodarbības, kuras vadīs Olga Hristjukova (informācija un pieteikšanās pa tālr. 29963450).

Pārventas sporta kompleksa jaunā atlētikas un aerobikas zāle svinīgi tika atklāta š.g. septembrī. Jaunās trenažieru un aerobikas zāles 285 m² platībā ir aprīkotas ar modernu, daudzpusīgu inventāru, kas nodrošinās kvalitatīvu treniņu procesu. Atlētikas zāles inventāru ražojusi ASV firma “Lifefitness” un starp Pārvetnas atlētikas zāle uzstādītajiem trenažieriem ir arī inovatīvas iekārtas, ar kurām iespējams veikt TRX vingrinājumus, ir arī tehnoloģiski uzlaboti klasiskie trenažieri. Atlētikas un aerobikas zāles ir pieejamas ne tikai profesionāliem sportistiem, bet arī pilsētas iedzīvotājiem, sporta klubu sportistiem.

Pārventas sporta kompleksa atlētikas zāle darbosies darba dienās no plkst. 9.00 līdz 21.00, bet sestdienās un svētdienās no plkst. 10.00 līdz 18.00.  Informāciju par atlētikas zāles pakalpojumu izcenojumiem atrodama mājas lapā www.ocventspils.lv. Pakalpojumu cenu līmenis saglabāts tāds pats kā abās pārējās Olimpiskā centra “Ventspils” atlētikas zālēs – Basketbola hallē un Ūdens piedzīvojumu parkā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14872217sec.