Decembris – Ventu bankas mēnesis

Decembris ir Ventspils virtuālās vēstniecības un Ventu bankas dzimšanas dienas mēnesis. Šogad Tūrisma informācijas centrs kopā ar sadarbības partneriem sarūpējis pārsteiguma balvas čaklākajiem ventu pelnītājiem, kas tika pasniegtas ceturtdien, 14.decembrī plkst. 16:00 Ventspils Tūrisma informācijas centrā ( Dārzu ielā 6).  

Kopš bankas darbības sākuma 2011.gadā vislielāko ventu daudzumu, vairāk kā 90 tūkst. ventu, nopelnījis Vitālijs Trusevičs,  89 tūkst. Dzintra Jūra,  bet Sigita Tiško tikusi pie 88  tūkst. ventu.  

Vitālijam Trusevičam Ventspils Piejūras kempings dāvina atpūtu četrām personām ģimenes pirtī ar iespēju relaksēties arī karstajā ūdens baļļā. Dzintra Jūra saņems dāvanu karti 2 personām un varēs izbaudīt tradicionālās pirts rituālu ar pirtnieku Mareku Liepu Jūrkalnē. Savukārt Sigitai Tiško dāvanu karti divām personām uz Ziemassvētku koncertu, kurā uzstāsies Kaspars Zemītis un Rīgas Doma zēnu koris, dāvā teātra nams “Jūras vārti”. Veicināšanas balvu saņēma 2017.gada aktīvākais ventu pelnītājs Agris Joniņš, kurš nopelnījis gandrīz 40 tūkst. ventu.

Taujāta par to, kas motivē pelnīt Ventspils naudu un kur tā tiek tērēta, Dzintra Jūra stāsta: “Kad nogurstu, spēles sniedz lielisku atslodzi. Ventus ar vīru dāvinām radiem, draugiem vai vienkārši sastaptiem cilvēkiem. Braucam ar “Hercogu Jēkabu”, dzirdam aizmugurē cilvēki runā, ka pirmo reizi viesojas Ventspilī, mēs viņiem uzdāvinām ventus. Jā, pilnīgi svešiem cilvēkiem. Vai arī braucam pa Latviju un kafejnīcā mūs labi apkalpo, tad, mēs norēķinoties, uzdāvinām arī Ventspils naudu.”

Ventu pelnīšanas līderis Vitālijs Trusevičs ņem ventus līdzi ceļojumos, dalās ar draugiem un paziņām, kā arī labprāt pats ar tiem norēķinās dažādos tūrisma objektos. Viņš stāsta, ka iecienītajā Ūdens Piedzīvojumu parkā mēdz dāvināt  ventus sastaptajām  ģimenēm ar bērniem. Saņemtā balva viņam ir stimuls sacensties par galveno balvu – ceļojumu.

Visi apbalvotie atzīst, ka gūst prieku no spēles, bet vēl lielāks prieks pārņem, kad ar ventiem iepriecina citus vai stāsta par Ventspili. Viņi visi darbojoties ir kļuvuši par īsteniem Ventspils patriotiem un vēstniekiem.

Galveno balvu - prāmju operatora “Stena Line” dāvināto  bezmaksas braucienu maršrutā Ventspils – Nīnashamna – Ventspils  2 personām ar automašīnu vēl ir iespēja saņemt ikvienam. Par tās īpašnieku kļūs Ventu bankas klients, kurš pirmais nopelnīs 100 tūkstošus ventu. Tūrisma informācijas centrs aicina būt aktīviem un izmantot visas Ventspils naudas pelnīšanas iespējas, ko piedāvā Ventu banka, arī jaunā spēle “Ventspils mirdz”.

Spēle ir jautrs Ziemassvētku iedvesmots fotoceļojums pa Ventspili. Pilsētu grezno septiņas svētku egles, 3000 spuldzīšu virtenes ar 111 000 spuldzītēm, mirdzoši dekori, izgaismoti vides objekti un ķīniešu horoskopa zīmju simboli Lielajā prospektā. Ventu pelnītāja uzdevums ir dodies pastaigā pa pilsētu, uzņemt foto, kurā redzams pats, kopā ar draugiem un ģimeni uz rotājumu fona un iesūtīt to publicēšanai www.visitventspils.com. Jubilejas reizē par katru publicēto attēlu var nopelnīt 100 ventus, kas ir divas reizes vairāk kā parasti. Maksimālais viena lietotāja iesūtīto attēlu skaits ir desmit.

Ventu banka piedāvā arvien jaunas pelnīšanas iespējas, kopumā jau deviņpadsmit. Tās klienti  ir vairāk kā 52 tūkstoši cilvēku visā pasaulē, kas kopumā nopelnījuši ap 47 miljoniem ventu, no kuriem izsniegti ap 33 miljoniem. Virtuālās vēstniecības uzkrājumā šobrīd ir vairāk kā 14 miljoni ventu, bet tūrisma objektos izlietoto ventu skaits ir vairāk kā 6,5 miljoni.  

Ar ventiem var norēķināties 46 objektos, no kuriem 31 ir privātā biznesa piedāvājumi.  Līderis ventu izmantošanā ziemā ir Ūdens piedzīvojumu parks, Jaunrades nama Planetārijs un Observatorija.  Vasarā ļoti populāra ventu izmantošans vieta ir Piedzīvojumu parks, Pludmales Akvaparks  un Piejūras Brīvdabas muzeja Mazbānītis.

Vietne www.visitventspils.com darbojas 8 valodās (137 valstīs) un nodrošina informāciju par Ventspils tūrisma iespējām, infrastruktūras objektiem, naktsmītnēm, gaidāmajiem pasākumiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.03270698sec.