Ventspils TIC ar daudzveidīgām aktivitātēm piedalīsies pilsētas svētkos

Sestdien, 4. augustā, Ventspils Pilsētas svētku laikā, Ventspils Tūrisma informācijas centrs (TIC) organizē atraktīvu dalību svētku gājienā un informatīvo telti, kas atradīsies Ostas ielas promenādes un Kuģinieku ielas stūrī. Apmeklētajiem būs iespēja saņemt visu nepieciešamo informāciju par pilsētas tūrisma objektiem un svētku norisi. Viesi aicināti iepazīties ar Ventspils tūrisma jaunumiem, saņemt pasākuma programmas un izmantojot iespēju nopelnīt ventus, kā arī piedalīties momentloterijā – “Laimīgais vents”, kuras galvenā balva būs brauciens uz Nīnashamnu ar Stena Line prāmi.

Šogad Ventspils TIC pirmo gadu piedalīsies svētku gājienā, reklamējot ventu bankas priekšrocības.

Ostas promenādē, Ventspils TIC teltī, darbosies ventu banka, kas apmeklētājiem sniegs iespēju izņemt jau uzkrātos ventus, kā arī uz vietas nopelnīt jaunus un savu laimi izmēģināt griežot momentloterijas “Laimīgais vents” laimes ratu.

Visiem momentloterijas dalībniekiem, izvilktā laimīgā biļete, atnesīs vērtīgas balvas  no dažādiem Ventspils uzņēmējiem, bezmaksas ielūgumus aktivitātēm populārāko tūrisma objektu apmeklēšanai, izbraucienus ar Mazbānīti, kuģīti Hercogs Jēkabs, bezmaksas ieejas biļetes Ventspils muzejā, Olimpiskā centra slidotavā, Pludmales akvaparkā, dāvanu kartes pirts un brīvdienu mājas apmeklējumiem, Triks nomu un saldējumu kuponus. Momentloterijas galvenā balva no Stena Line -  brauciens ar prāmi uz Nīnashamnu divām personām un vieglo automašīnu.

Balvu fondu atbalsta AS Swedbank; teātra nams Jūras vārti; Ventspils Olimpiskais centrs; Ventspils muzejs; Ventspils brīvosta; PSIA “Ventspils reiss”; Ventspils bibliotēka; Zinātnes un tehnoloģiju muzejs Kurzemes Democentrs; Ventspils Digitālais centrs; Piejūras kempings; Starptautiskā rakstnieku un tulkotāju māja; Basketbola klubs “Ventspils”; The Spirit of Ventspils; SIA “AWA”; SIA “Diānas sveces”; brīvdienu māja “Amrai”; kafejnīca Bolers; Bucher Municipal; GGFest un Tūrisma informācijas centrs.

Momentloterijas mērķis ir nemainīgs – popularizēt ventu bankas sniegtās priekšrocības, kā arī Ventspils tūrisma un stratēģiskos objektus un pilsētas uzņēmējus.

Informatīvās telts tuvumā darbosies arī bērnu iemīļotās radošās darbnīcas, būs pieejami Ventspils tūrisma informatīvie materiāli dažādās valodās, tūrisma avīzes un pasākuma programmas.

Aicinām Ventspils pilsētas svētku apmeklētājus, publicējot ierakstus sociālajos tīklos Ventspils Pilsētas svētku laikā,  lietot tēmturus - #Ventspils728  un #visitventspils.

Paldies visiem momentloterijas atbalstītājiem!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19553399sec.