Ventspilī atklās izstādi ar 2019. gada labākajiem fotoattēliem un suminās laureātus

2019. gada 5. novembrī, plkst. 18:00 teātra namā "Jūras vārti" notiks Ventspils 2019. gada fotokonkursa izstādes atklāšana un labāko fotogrāfiju autoru sumināšana. Labāko fotoattēlu izlases izstādē piedalās 15 autoru 40 darbi.

Atsaucoties Ventspils TIC aicinājumam, šogad sešpadsmitajā Ventspils fotokonkursā kopumā startēja 22 autoru 309 fotoattēlu darbi, bet pēc konkursa žūrijas vērtējuma fotoattēlu izlases izstādē piedalīsies 15 autoru 40 darbi.

Ventspils fotokonkursa mērķis ik gadu ir veikt kvalitatīvu un oriģinālu fotoattēlu atlasi Ventspils pilsētas 2020. gada tūrisma izdevumu sagatavošanai, Ventspils mārketinga un tūrisma attīstības veicināšanai. Izstādes darbi tiek izmantoti, veidojot jauno Ventspils kalendāru, tūrisma brošūras un citus pilsētas prezentācijas materiālus.

Izvēlētās fotogrāfijas atspoguļo pilsētas skaistumu visos gadalaikos. Dažādos rakursos iemūžināta jūra, Dienvidu mols, svētki un pasākumi, kā arī šī gada jaunums - koncertzāle "Latvija".

Šogad, tāpat kā pērn, fotokonkursā fotoattēli tika vērtēti divās kategorijās - Reklāmas un Mākslas fotogrāfija. Reklāmas fotogrāfijā tiek vērtēts Ventspils pilsētas atspoguļojums, kurā veiksmīgi ietverti Ventspils pilsētas tūrisma objekti un pasākumi, un ir iespēja šo fotoattēlu izmantot Ventspils mārketinga un reklāmas vajadzībām, savukārt Mākslas fotogrāfijā tiek vērtēts Ventspils pilsētas abstrakts atspoguļojums. Papildus Reklāmas un Mākslas nominācijām balvas tiks pasniegtas arī ventspils.lv portāla simpātijai.

Teātra nama "Jūras vārti" 1. stāva izstāžu zālē 40 labākie darbi būs skatāmi līdz 15. decembrim. Pirms izstāde tiks izsūtīta pa dažādām Latvijas pilsētām, Ventspilī izstādi no 16.decembra būs iespēja aplūkot arī Ventspils Pārventas bibliotēkas telpās.

Pērn 2018. gada Ventspils fotokonkursa laureāti bija Jekaterina Jegoščenko, Gundega Rebhūna, Monta Blāze Pētersone, Kristaps Anškens, Sintija Linde. Balva nominācijā "Jaunais talants" vecuma grupā līdz 28 gadiem tika piešķirta Renāram Boļšēvičam par fotoattēlu "Vēro un novēro".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Latvija
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58227396sec.