Ventspilī izdod jauno 2019. gada ziemas tūrisma avīzi

Jau 18. sezonu iznākusi ziemas tūrisma avīze, kurā atrodama aktualizēta informācija par Ventspili, un tās mērķis – iepazīstināt lasītājus ar aktivitātēm gan iekštelpās, gan svaigā gaisā, informāciju par kultūras pasākumiem, vietām, kur paēst un nakšņot un vēl daudz skaistā, ko redzēt un baudīt Ventspilī!

Jaunās tūrisma avīzes dizainā izraudzīta krāsu pāreja no dzeltena līdz zilzaļam, simbolizējot gadalaiku maiņu no rudens līdz ziemai un tālāk – pavasarim. Uz avīzes vāka attēloti dažādi pilsētas objekti ar aprakstiem, ko īpaši piemērots apmeklēt tieši vēsajos gada mēnešos: slēpošanas kalns "Lemberga hūte", koncertzāle "Latvija", Ventspils mūzikas vidusskola, Ūdens piedzīvojumu parks, Bērnu pilsētiņa, Teātra nams "Jūras vārti", Livonijas ordeņa pils.

Avīzes atvērumā ar skaistiem fotoattēliem atspoguļotas īpašākās un iemīļotākās vietas Ventspilī rudens/ziemas periodā. Atvērumā fotoattēls un apraksts par jaunumu Ventspilī – Latvijas kontūras zīmi. Kā katru gadu, arī šogad iestājoties tumšajiem mēnešiem, Ventspils tiek bagātīgi izgaismota ar dažādām gaismiņām un lampiņu virtenēm, tāpēc arī avīzē iekļauti fotoattēli un informācija zem virsraksta "Ventspils mirdz". Ventspils avīzē izlasāms par jaunumiem Ventspils muzejos un citām aktivitātes iekštelpās, tomēr iekļautas arī pastaigas dabā, lielākie kultūras pasākumi un pasākumi gada nogalē. Atvēruma informāciju noslēdz fotoattēli un apraksti par iespējām atpūsties Ventspils novadā.

Tūrisma objektus iespējams apskatīt gan pastaigā, gan braucot ar velosipēdu (velosipēdu celiņi jau vijas vairāk kā 60 km garumā un savieno visus populārākos Ventspils objektus). Uz aizmugurējā vāka pieejama karte, kurā atzīmēti visi iepriekš avīzē minētie objekti, bezvadu interneta piekļuves vietas (Ventspils guest un Lattelecom-free), iezīmēti arī veloceliņu maršruti. Vietas, kur gardāk paēst un nakšņot un starppilsētu kustību saraksts maršrutam Ventspils-Rīga-Ventspils.

Izdevuma beigās publicēts aicinājums pelnīt, saņemt un pilsētas objektos izmantot Ventspils valūtu – ventus. Ar ventiem iespējams iegūt līdz pat 50 % atlaidi ap 40 Ventspils atpūtas, apskates un izklaides vietās. Ar plašāku vietu sarakstu, kur ir iespējams tērēt ventus, var iepazīties visitventspils.com.

Ventspils  jaunā tūrisma avīze izdota četrās valodās – latviešu, krievu, lietuviešu un angļu – 240 310 eksemplāros. Tūrisma avīze pieejama Tūrisma informācijas centrā, kā arī Ventspils tūrisma objektos. Papildus, kā bezmaksas pielikumu, lasītāji Ventspils tūrisma avīzi dažādās valodās drukātu saņems līdz ar presi - latviski laikrakstos "Diena", "Neatkarīgā Rīta Avīze", "Latvijas Avīze", "Privātā Dzīve" un "Kurzemes vārds", krieviski laikrakstos "Суббота", "МК-Латвия", "Лиепайская Неделя" un "Сегодня Неделя", bet lietuviski tiks lasīta laikrakstā "Lietuvos Rytas".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Latvija
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.93561101sec.