Ventspilī aicina izbaudīt fantastisku Ziemassvētku noskaņu

Baudīt Ziemassvētku noskaņu, aicina pavadot laiku Ventspilī. Īsto Ziemassvētku sajūtu vislabāk izjust tieši vakaros, kad pilsētas ieliņās iemirdzas gaismiņas un egles un ikdienas steiga pārtop par lēnu svētku baudīšanas prieku. Gada nogale Ventspilī gaidāma koša, pasākumiem un pārsteigumiem bagāta, pilsētas apmeklējums ik vienam sagādās pozitīvas emocijas un liks justies kā īstā ziemas karaļvalstī.

Ziemassvētku gaidīšanas laikā visā pilsētā iemirdzējušās tūkstošiem gaismiņas. Visapkārt mirdz pilsētas krāšņie Ziemassvētku rotājumi un svētku sajūtu papildina deviņas pilsētas egles, skaistākās un košākās savu mājvietu guvušas Rātslaukumā un pilsētas galvenā egle Lielajā laukumā pie jaunās koncertzāles "Latvija" un izgaismotās strūklakas "Fregates "Valzivs"". Lielā laukuma īpašā gaismu starojuma spēle vienaldzīgu neatstās nevienu.

Ventspils eglīšu ceļvedis ŠEIT.

Kultūras baudītājiem svētku noskaņa tiks uzburta 11. decembrī, plkst. 19, kad Ventspils Kultūras centrā notiks Ziemassvētku koncerts "Sudraba pārslas snieg...". Koncertā piedalās: Ventspils sieviešu koris "Venda", vokālie ansambļi "Mazā prinča planēta" un "Cita planēta". Ieeja bezmaksas.

Svētku noskaņu turpinās radīt 14. decembra Ziemassvētki Amatu mājā - pasākums ģimenēm un visiem, kam patīk būt kopā Ziemassvētku noskaņās. Viesus gaidīs Ziemassvētku vecītis un lielākie bērni un vecāki varēs darboties Ziemassvētku dekoru un dāvanu un piparkūku darbnīcās. Plašāka informācija ŠEIT.

Pašus mazākos trešās adventes laikā, svētdien, 12. decembrī plkst. 11 Bērnu pilsētiņā un plkst. 15 Pārventas bērnu parkā "Fantāzija" iepriecinās leļļu izrāde bērniem "Sniegavīra sirds", ceļojošais leļļu teātris "Rikko lelles". Ieeja bezmaksas, plašāka informācija pieejama ŠEIT.

17. decembrī mazos skatītājus aicina interaktīva izrāde "Trīs kaķi: Ziemassvētku dāvanas" (krievu valodā). Ziemassvētki tuvojas un tos ar nepacietību gaida ne tikai bērni, bet arī pieaugušie un arī trīs kaķēni: Koržiks, viņa brālis Kompots un māsiņa Karamelīte sāk nopietni gatavoties svētkiem. Kopā ar mazajiem skatītājiem kaķēni uzzinās, kā izveidot labāku dāvanu saviem vecākiem, kā arī iemācīsies dejot jautru Ziemassvētku deju, dziedāt dziesmas un daudz smieties. Pēc izrādes tiek organizēts mikroautobuss plkst. 20:30. Plašāka informācija pieejama ŠEIT.

Šajos Ziemassvētkos Ventspilī virmos īpaša gaisotne, svētku laikā pilsētā darbosies trīs Ziemassvētku tirdziņi!

Jau otro gadu par svētku noskaņojumu Ventspilī rūpēsies Saules kvartāls, kur trīs dienu garumā ikvienu priecēs dzīvā mūzika, eglītes rotāšana, Ziemassvētku vecītis, rūķu darbnīcas, gardas un skaistas dāvanas, karsti dzērieni, laimes aka, poniji un jēriņi. Tirdziņa darba laiks 20. decembrī, no plkst. 16 līdz 20 "Ziemassvētku brīnums mazajiem", 22. decembrī no plkst. 13 līdz 20. "Ziemassvētku burziņš ģimenei", bet 3. dienā, 23.decembrī no plkst. 13 līdz 18 "Ziemassvētki dvēselei". Saules kvartāla Ziemassvētku tirdziņa programma un aktualitātes ŠEIT.

Arī Ventspils Vecpilsētas tirgus aktīvi darbosies no 20. līdz 22. decembrim, kur trīs dienu garumā būs gan tirgošanās, gan dažādas aktivitātes un muzikāli priekšnesumi svētku noskaņas radīšanai. Šeit ikviens atradīs visu nepieciešamo, lai sagatavotos Ziemassvētkiem - no amatnieku darinātām dāvanām līdz dažādiem labumiem svētku mielastam. Neizpaliks arī karstvīns, piparkūkas un uz vietas gatavoti ēdieni un, protams, lieliska svētku atmosfēra. Piektdien 20. decembrī un sestdien vakara tirgus no plkst. 18.30 līdz 21, savukārt svētdien 22. decembrī tirgus pircējiem būs atvērts no plkst. 8 līdz 14. Plašāka informācija  ŠEIT.

Savukārt 21. decembrī Sporta namā "Centrs", Brīvības ielā 14 no plkst. 10 līdz 18 notiks plašākais Ziemassvētku Dāvanu tirgus Ventspilī. Daudz un dažādu tirgotāju, ražotāju un mājražotāju no tālākām un tuvākām vietām, degustācijas, radošās darbnīcas, tikšanās ar Ziemassvētku vecīti un eglītes. Pasākuma laikā darbosies arī kafejnīca. Plašāka informācija ŠEIT.

21. decembrī teātra namā "Jūras vārti" par jautru svētku noskaņu gādās Guntars Račs & Saldās sejas "Reiz Ziemssvētkos 2". Plašāka informācija ŠEIT.

21. decembrī plkst. 18.30 Ventspils Tirgus laukumā Bluķa vakars - ar spēka dziesmām un rotaļīgām dejām dzīsim prom aizgājušā gada likstas un sagaidīsim jauno gadu ar jestru sparu.  Pasākumu ieskandinās un apdziedās folkloras kopa "Kokle", folkloras kopas "Laipa" un bērnu un Ventspils Jaunrades nama bērnu un jauniešu folkloras kopa "Rotaļnieks".

22. decembrī plkst. 11 Bērnu pilsētiņā un plkst. 15 Pārventas bērnu parkā "Fantāzija" muzikāla rotaļu programma bērniem "Ziemassvētkus gaidot". Pasākumu vadīs radošā apvienība "Pārsteigumu karuselis". Ieeja bez maksas. Plašāka informācija ŠEIT.

Tuvojoties svētkiem, 23. decembrī, plkst. 19 Ventspils Baptistu baznīcā, īstu Ziemassvētku noskaņu radīs koncerts "Ceļā uz gaismu". Koncertā piedalās: Jauktais koris "Ventspils" un Ventspils kamerorķestris, solisti - Sanita Salmana, Jekaterina Rosuščana, Aija Frišenfelde, Juris Švolkovskis, Zane Volberga, Una Lote Vītoliņa. Ieeja bez maksas.

Ziemassvētku noskaņu 25. decembrī uzburs Mazbānīša svētki Piejūras brīvdabas muzejā. Svētku gaismiņām rotāta, no miega modīsies tvaika lokomotīve Mazbānītis un vizinās visus pa Jūrmalas parku.

Svētki turpināsies 26. decembrī, kad Kultūras centrā uzstāsies grupa "Sestā Jūdze" ar akustiski dvēseliskā svētku koncertprogrammu "Sešas jūdzes līdz Ziemassvētkiem". Plašāka informācija ŠEIT.

Savukārt 27. decembrī, plkst. 12 Teātra nama "Jūras vārti" publiku  krievu valodā smīdinās Pēterburgas Jaungada eglīte. Mašas un Vitjas Jaungada piedzīvojumi. Plašāka informācija ŠEIT.

Jaunais gads jāsagaida ar vecā gada pavadīšanu. Ventspils piedāvā jauno gadu pavadīt koši un līksmi!

Lai arī nākamajā gadā uzturētu možu garu, vecais gads jāpavada ar sportiskām aktivitātēm, tādēļ 31. decembrī, plkst. 12 pie Olimpiskā centra "Ventspils" basketbola halles ieejas ar tradicionālo salūtu tiks dots starts ikgadējām sacensībām "Vecgada skrējiens".

Jau no plkst. 20 Teātra namā "Jūras vārti" grandiozākais jaunā 2020.gada sagaidīšanas karnevāls "ROKENROLS 2020". Visas nakts garumā, Rock'n'Roll gaisotnē būs iespēja baudīt dzīvo mūziku, dejas, radošās darbnīcas, šovus un citus neaizmirstamus pārsteigumus. Plašāka informācija ŠEIT.

Plkst. 22 Ventspils Kultūras centrs aicina uz Gadu mijas balli, ko ieskandinās "Lauku muzikanti" un DJ Matīss Uplejs. Balles vadītājs Atis Bētiņš. Vakara gaitā gaidāmi pārsteigumi no "Magic in Latvia" iluzionistiem.

Jaunais gads līdz ar Ventspils pilsētas 730. jubilejas gadu tiks ieskandināts Lielajā laukumā! No plkst. 23.30 ar iemīļotām melodijām koncertēs zināmais un iemīļotais mūziķis Ivo Fomins ar pavadošo grupu. Plkst. 00.30 ar svētku uzrunu visus klātesošos sveiks Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs. Savukārt, plkst. 00.33.44, kad Jaunais gads iestājas pēc Ventspils laika, naksnīgajās debesīs vērosim grandiozu svētku salūts.

Siltumu, baudu vēderam un īpašu sajūtu sarūpējuši arī Ventspils ēdināšanas uzņēmumi, viesiem piedāvājot īpašos svētku piedāvājumus un iepriecinot ar ziemīgām dekorācijām. Restorānu un kafejnīcu ceļvedis un Kafetēriju un ātrās ēdināšanas uzņēmumu ceļvedis. Kur nakšņot, iespējams uzzināt ŠEIT.

Apmeklē Ventspili un izbaudi īstu svētku atmosfēru! Priecāsimies vēlot viens otram laimi 2020. gadā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
6 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.12260413sec.