No 15. jūnija Ventspilī durvis vērs atpūtas un izklaides vietas

Mīkstinoties ierobežojumiem, visā valstī un arī Ventspilī ar 15. jūniju durvis vērs izklaides un kultūras iestādes. Lai dodoties uz Ventspili, varētu saplānot atpūtu, esam apkopojuši atvērtās vietas Ventspilī.

No 2021. gada 15. jūnija, vasaras sezonu uzsāks Ventspils Piedzīvojumu parks. Ventspils Piedzīvojumu parkā ir pieejamas vairāk kā 20 dažādas atrakcijas, bet no mākslīgi uzbērtā kalna “Lemberga hūte” virsotnes paveras lielisks skats uz apkārtni. Apmeklētājiem būs pieejama atrakciju zona, virvju trase “Kaķa taka” un ekstrēmo izjūtu cienītājiem trakais rotors un katapulta. Piedzīvojumu parkā būs iespējams spēlēt arī peintbolu, kā arī izmantot piknika vietas. Kopš jūnija sākuma darbu atsācis arī Veikparks. Piedzīvojumu parks apmeklētājiem būs atvērts ik dienas no plkst. 11:00 līdz 22:00.

Mazliet vēlāk, 17. jūnijā, durvis apmeklētājiem vērs arī Pludmales akvaparks, kur tiks ieviesti drošības pasākumi un kontrolēta cilvēku plūsma, lai nodrošinātu pēc iespējas drošāku atpūtu.

Savu 2021. gada sezonu sāks arī Ventspils brīvostas pārvaldes ekskursiju kuģītis “Hercogs Jēkabs”, piedāvājot ventspilniekiem un pilsētas viesiem baudīt ostas skatus no Apvedtilta līdz pat ostas vārtiem. Savukārt ventspilniekus un pilsētas viesus pa skaistākajām pilsētas vietām 15. jūnijā sāks vizināt ekskursiju vilcieniņš “Ventspils Train.” Kopš jūnija sākuma cauri Jūrmalas parkam kursē Piejūras brīvdabas muzeja Mazbānītis.

Ventspils muzejs ver durvis saviem apmeklētājiem un Livonijas ordeņa pils sagaida ne tikai ar pamatekspozīciju, bet arī ar vairākām izstādēm. Baudīt mākslu izstādēs būs iespēja arī citviet pilsētā.

Ventspils bibliotēkas atsākušas apmeklētāju apkalpošanu klātienē, ievērojot valstī noteiktos drošības pasākumus, tas ir, lasītājiem, apmeklējot bibliotēku, obligāti jālieto sejas aizsargmaska, jādezinficē rokas un jāievēro 2 metru distance.

Atpūtas un izklaides vietu apmeklētāji ir lūgti ievērot Ministru kabineta noteikumos paredzētos epidemioloģiskās drošības noteikumus, tostarp apmeklētājiem un darbiniekiem jālieto mutes un deguna aizsegs vietās, kur ir intensīva cilvēku plūsma un nav iespējams ievērot 2 m distanci.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
Latvija 5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
3 EUR
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52499008sec.