Ventspilī notiks XIX Starptautiskā bardu saieta «Tatjanas diena» gala koncerts

22. janvārī, plkst. 16.00 Ventspils koncertzālē “Latvija” notiks XIX Starptautiskā bardu saieta "Tatjanas diena" gala koncerts. Draugi atkal satiekas!

XIX Starptautiskā bardu saieta „Tatjanas diena” ietvaros šogad notiks tikai viens koncerts, kurā uzstāsies autori – izpildītāji no Ventspils, Rīgas, Daugavpils, Viļņas, Lodzas,  Varšavas Pērnavas, Tallinas,  Maskavas, Pleskavas, Sietlas!

Arī šogad, kā jau ierasts, festivālā aicināti piedalīties pastāvīgajai publikai jau zināmie bardi, kā arī autori – izpildītāji, kuri uz skatuves Ventspilī kāps pirmo reizi, kopumā no deviņām valstīm.  Piesaistīt jaunus un interesantus žanra pārstāvjus ļauj ne tikai saieta „Tatjanas diena” augstā reputācija, bet arī Ventspils autoru – izpildītāju dibinātie kontakti, piedaloties dažādos festivālos un koncertos.

Daļa no izpildītājiem, kuri epidemioloģiskās situācijas dēļ nevarēs ierasties Ventspilī, publikai uzstāsies, izmantojot mūsdienīgus saziņas līdzekļus, taču lielākā daļa ir gatavi pārvarēt attālumu un robežas arī šajā tikšanās reizē!

Biļetes pārdošanā no 13. janvāra "Biļešu serviss" kasēs visās Latvijas pilsētās un interneta vietnē https://www.bilesuserviss.lv/  Pasākuma vietu skaits ierobežots.

Pasākuma cena – 5,00 EUR, skolēniem, studentiem un pensionāriem - 3 EUR.

Tatjanas dienu organizē Ventspils Nacionālo kultūras biedrību asociācija.

Pasākums paredzēts tikai vakcinētām vai Covid-19 pārslimojušām personām, uzrādot sadarbspējīgu Covid-19 sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu. Bērniem, kuri sasnieguši 12 gadu vecumu, jāuzrāda Covid-19 vakcinācijas, pārslimošanas vai testēšanas sertifikāts, vai laboratorijas izziņa par pēdējo 72 stundu laikā veiktu negatīvu skrīninga testu, kas veikts izglītības procesa ietvaros. Bērniem līdz 12 gadu vecumam tests nav jāuzrāda.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
6 EUR
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60617089sec.