Iepazīsti Ventspili profesionāla gida pavadībā

Lai Ventspils viesiem būtu iespēja labāk iepazīt pilsētu, šobrīd visitventspils.com mājaslapā dažādās valodās ir izveidota paplašināta Ventspils gidu sadaļa, kuru apmeklējot, ikvienam ir iespēja iepazīties ar informāciju un cenām, interesējošām ekskursiju valodām, kā arī apskatīt katra gida personīgo profilu un izvēlēties sev piemērotāko ekskursijas vadītāju.  

Pirms doties interesantā un personalizētā ekskursijā pa Ventspili ar gidu, mājaslapā visitventspils.com - sadaļā Ekskursijas/ Gidi Ventspilī| Cenas ikvienam ir iespēja iepazīties ar gidu darba specifiku, piedāvātajām valodām un aktualizētu ekskursiju izcenojumu, kuru cenas mainās atkarībā no cilvēku skaita, izvelētās valodas un ekskursijas veida.

Pilsētas gidu pakalpojumi paredzēti ne tikai pilsētas viesiem, bet arī vietējajiem iedzīvotājiem, - skolēniem, studentiem, ģimenes lokā, ikvienam, kurš vēlas izglītoties par sev saistošajām tūrisma tēmām/ tematiem pilsētā. Pazīt savu pilsētu ir laime un vēstures faktu izzināšana stiprina pilsētas mīlestību.

Tūrisma pakalpojuma kvalitātes veicināšanai un lielākai tūristu plūsmas piesaistei, jau kopš 2002. gada (septīto reizi), ar Ventspils valstspilsētas pašvaldības atbalstu, semināru cikla ietvaros tika organizētas gidu apmācības. Pērn gidu semināru ciklam kopumā pieteicās 54 gidi, no tiem 16 gidu apliecības saņēma pirmo reizi, bet 38 esošie gidi atsvaidzināja savas zināšanas.

Pēdējais gidu semināru cikls norisinājās 2021. gada rudenī, kura noslēgumā jaunie gidi piedalījās pārbaudījumā. Beidzoties semināru ciklam, ikviens saņēma sertifikātu par lekciju noklausīšanos un gidu apliecību, kas turpmāk kalpos kā Ventspils gida atpazīšanās zīme.

Apmācību programmas ietvaros gidiem bija iespēja iepazīt pilsētu no dažādiem aspektiem: Ventspils pilsētas infrastruktūrā un tūrisma pakalpojumu attīstības plānos, pilsētas arhitektūrā un pilsētbūvniecības vēsturē, gidi iepazinās ar nozīmīgākajiem Ventspils kultūras pieminekļiem, tajā skaitā Ventspils Starptautiskās Rakstnieku un tulkotāju mājas stāstu, industriālo Ventspili - Ventspils Brīvostas darbību un aizsargājamām dabas teritorijām. Gidi uzzināja, cik draudzīga Ventspils ir cilvēkiem ar invaliditāti, kā arī iepazinās ar Ventspils novada tūrisma piedāvājumu. Liela daļa apmācību laika tika veltīta pilsētas vēsturiskajai iepazīšanai, tajā skaitā Livonijas ordeņa pils izzināšanai cauri laikiem, 17.gs.Ventspils aizputinātās ielas, Vasarnīcu ielas stāsti, Hanzas savienība un Ventspils loma tajā.

Interesantai, izzinošai un aizraujošai pilsētas iepazīšanai izvēlies ekskursijas Ventspils gidu pavadībā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Latvija
Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70484304sec.