Notiks Lielais autofotoorientēšanās brauciens «Ventspils 2022»

Gribi iepazīt Ventspili un apkārtni neparastā veidā, kā arī aktīvi un interesanti pavadīt brīvdienas? Reģistrē savu komandu 19.marta Lielajam autofotoorientēšanās braucienam "Ventspils 2022", un mēs Tev parādīsim!

Varēsi nofotografēties ne tikai uz Ziemeļeiropā lielākā radioteleskopa fona, bet arī pie dažādām, iespējams, tūristu maz apmeklētām, bet ne mazāk interesantām vietām Ventspils apkārtnē. Pat ja arī kāds no kontrolpunktiem liksies zināms, mēs liksim uz to paskatīties no cita skatu punkta. Būs arī dažādi uzdevumi papildpunktu iegūšanai, kas prasīs no komandas precizitāti, vērīgumu un atjautību.

Ventspils pilsētā kontrolpunkti būs jāmeklē pēc mūsu norādēm, kuras atšifrējot, varēs uzzināt šo punktu atrašanās vietas. Atliks tikai aizbraukt un nofotografēties!

Nu un kur tad bez bildes uz jūras fona! Arī šāda iespēja brauciena laikā noteikti būs.

Tā kā mēs, brauciens.lv komanda, esam klasiskās autofotoorientēšanās piekritēji, tad visi materiāli tiks izsniegti papīra formā. Materiālu saņemšana un individuālie brauciena sākuma laiki no 08:00 - 10:00. Šajā laika posmā varēs ierasties jebkurā sev ērtākā laikā. Par materiālu saņemšanas vietu tiks ziņots vēlāk. Brauciena noslēgums - jebkurā brīvi izvēlētā vietā. Brauciena ilgums 8 stundas.

Viss, kas nepieciešams braucienam: vieglais automobilis, vismaz divu cilvēku komanda, digitālais fotoaparāts vai/un viedtālrunis (ar iespēju saņemt un nosūtīt WhatsApp ziņas), ieteicamā ceļu karte Ventspils novads.Ventspils vai Ziemeļkurzeme (jo izsniegtā karte būs bez mēroga), lineāls, cirkulis (slēptā punkta aprēķināšanai), ērti apavi, talismans un labs noskaņojums.

Reģistrē savu komandu vietnē www.brauciens.lv !

Reģistrācijas formā ievadi slepeno kodu BRAUCAM! un saņem 15eiro atlaidi dalības maksai.

Iepazīsti un izzini neparasto Ventspils pusē kopā ar brauciens.lv!

“Sadarbībā ar Ventspils puses koordinatoriem, brauciena laikā tiks izveidots arī Labo darbu kontrolpunkts, kurā katra komanda savu iespēju robežās varēs ziedot Ukrainas tautas atbalstam. Nepieciešamo lietu saraksts tiks nosūtīts katrai komandai uz e-pastu."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
Latvija 12 EUR
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65557003sec.