Ventspils baseins atkal darbojas

2009. gada nogalē tika atklāts rekonstruētais Ventspils peldbaseins, kurā tagad iespējams baudīt gan sportiskas aktivitātes, gan ūdens atrakcijas, gan atpūtu pirts kompleksā.

Jaunais Ventspils peldbaseina relaksācijas komplekss ir sadalīts divās daļās. Aktīvās atpūtas daļā izveidots 1,3 m dziļš mākslīgo viļņu baseins, kurā viļņi darbojas periodiski. Baseinā ir pretstraumes masāža un strūklas. Šajā daļā ir arī siltais baseins ar ūdens kaskādi un horizontālām masāžas strūklām, bērnu baseins ar figūrām - čūsku, putnu un sēni, kā arī divas 53 un 56 m garas un 6 m augstas slīdrenes, „Kalnu upe”, divas SPA vannas un sauna.

Savukārt relaksācijas kompleksa pirts daļā ir trīs dažādas pirtis, sāls istaba, aukstā ūdens baseins, piecvietīga masāžas vanna, masāžas dušas, aukstā ūdens toveris un mākslīgā ledus ģenerators. Aromātiskajā tvaika pirtī apmeklētāji paši var izvēlēties četrus dažādus aromātus. Pirtīs, saunās un sāls istabā skan nomierinoša mūzika. Relaksācijas kompleksā gaisa temperatūra ir ~28˚C, viļņu baseinā, kas savienots ar slīdkalniņiem ~26˚C, bet bērnu baseinā, masāžas vannās un burbuļvannās ir ~36˚C.

Sāls istaba ir telpa, kur sienas, griesti un grīda ir pārklātas ar īpašu sāls kārtu. Uzturēšanās sāls istabā veicina visa organisma attīrīšanos un atjaunošanos, noņem uzkrāto stresu un nogurumu, uzlabojas ķermeņa ādas struktūra un noregulējas dabiskā vielmaiņa, paaugstinās organisma spēja pretoties dažādām slimībām. Uzturēšanos sāls istabā rekomendē, lai ārstētu elpošanas ceļu slimības, plaušu slimības, ādas slimības un profesionālās slimības. To iesaka apmeklēt smēķētājiem un tiem, kas strādā putekļainās vai slikti vēdinātās telpās, vai arī telpās, kur ir kondicionēts un pārāk sauss gaiss. Sāls istabu iesaka apmeklēt arī bērniem ar vāju imunitāti, diatēzi, alerģiju, bronhiālo astmu u. c. slimībām. Sāls istabā ieteicams uzturēties 15 – 20 minūtes.

Gan aktīvās atpūtas, gan pirts daļas pakalpojumus var iegādāties kopā vai atsevišķi. Vienreizējs Ventspils peldbaseina relaksācijas kompleksa apmeklējums ilgst 2 stundas, tāpat iespējams iegādāties arī dienas kartes.

Relaksācijas kompleksa cenas noteiktas, sadalot izcenojumu klusajā sezonā (darba dienas), kad cenas ir lētākas un aktīvajā sezonā (brīvdienas), kad cenas ir augstākas. Ventspils peldbaseinā var iegādāties arī peldbaseina Dāvanu kartes.

Pagājušajā gadā peldbaseina rekonstrukcijas projekta ietvaros tika pabeigta aerobikas zāles un trenažieru zāles pārbūve, papildus izbūvējot nepieciešamās ģērbtuves, dušu telpas, sanitāros mezglus un palīgtelpas, kā arī uzstādot mūsdienīgas ūdens filtrēšanas un dezinfekcijas iekārtas. Lielajā peldbaseinā uzstādīts laika skaitīšanas tablo.

Ventspils peldbaseina rekonstrukcijas rezultātā ir uzlabotas relaksācijas iespējas sportistiem un pilsētas iedzīvotājiem, kā arī paplašināts pilsētā aktīvās atpūtas un sporta piedāvājums ziemas sezonā.

Informācija par cenām un darba laikiem http://www.ventspilspeldbaseins.lv/, tālrunis: +371 636 23974.

Patīkamu atpūtu Ventspils peldbaseinā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aplūko idejas brīvdienām Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Trūkst ideju brīvdienām? Ieskaties mūsu 2 dienu piedāvājumā un izvēlies sev tīkamo! | Skatīt vairāk
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Dobeles novada TIC
,


Pullman Riga Old Town
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.043046sec.