Ventspils Piedzīvojumu parks aicina uz pikniku

Ventspils Piedzīvojumu parks aicina visus, kuri vēlas doties zaļumos, uz pikniku dažādām dzīves situācijām. Vienalga, vai tev ir izlaiduma ballīte, dzimšanas dienas svinības vai paredzēts vakars ar draugiem, Piedzīvojumu parka jaunā piknika vieta būs tam piemērota. Varēsi izvēlēties gatavot gaļu uz grilla vai cept ugunskurā pēc klasiskajām tradīcijām, tev nebūs jābaidās, ka pasākumu varētu izjaukt negaidīts lietus, jo piknikošanas vieta ierīkota zem lielas telts ar ērtiem soliņiem un galdu. Nodrošināsim tevi ar visu cepšanai nepieciešamo – iesmiem, oglēm, malku, degšķidrumu, tik „mamuts” jāgādā tev pašam. Piknika vietu līdz 4 stundām varēsi izmantot par 6 Ls.

Īpaši gaidām ciemos dzimšanas dienas gaviļniekus. Ja nāksi pie mums svinēties un kompānija būs neliela (5 līdz 9 personas), uz parka atrakcijām saņemsi 20% atlaidi. Bet, ja svinēsies lielā kompānijā (10 un vairāk personas), tad izklaidei atrakcijās saņemsi 50% atlaidi.

Šajā sezonā Ventspils Piedzīvojumu parkā tāpat kā iepriekš darbosies virvju trase „Kaķa taka”, būs pieejamas velotakas, peintbols, katapulta, kameršļūkšana, Tarzāna cienīgs troses nobrauciens, nobraucienus no kalna ar skrejriteņiem un kalnu dēļiem, batutus ar un bez gumijām, galvu reibinoši apgriezieni kīkinga šūpolēs, elektromobīļi mazajiem atpūtniekiem. Tāpat atpūtniekiem pieejamas arī jaunas atrakcijas – tālskatis kalna galā, gigantiska spēle „Cirks”, velokarti un velo nomas pakalpojumi. Ar iznomātajiem velosipēdiem var braukāties gan pa parka velotakām, gan ārpus Piedzīvojumu parka teritorijas.

Pakalpojumu cenas Piedzīvojumu parkā saglabājušās iepriekšējā gada līmenī, bet samazinātas katapultas un peintbola cenas. Velonomas cena – 2 Ls stundā vai 5 Ls par četrām stundām. Turpat Piedzīvojumu parkā garšīgas picas un gardus dzērienus piedāvās kafejnīca „Stenders Pica”.

Šajā sezonā Piedzīvojumu parkā tiks piedāvātas arī jaunas atrakcijas – elektriskie buļļi, 6. virvju trase, jauna peintbola pilsētiņa, bērnu piepūšamā atrakcija, meža piedzīvojumu taka, orientēšanās taka un dzimšanas dienu svinību pasākumi, bet BMX Freestyle trasē būs izveidoti jauni tramplīni.

Vasarā Piedzīvojumu parkā notiks arī vairāki lieli pasākumi: 20. jūnijā norisināsies Piedzīvojumu parka pusmaratons, savukārt 14. un 15. augustā varēs vērot Piedzīvojumu parka kalnu riteņbraukšanas (MTB) sacensības.

Ventspils Piedzīvojumu parks no 4.jūnija atvērts katru dienu no plkst. 12:00 līdz 21:00 (ieeja virvju trasē „Kaķa taka līdz 19:00). Informācija par Ventspils Piedzīvojumu parku un pakalpojumu cenām atrodama mājas lapā http://www.piedzivojumuparks.lv/.

Uz tikšanos Ventspils Piedzīvojumu parkā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 29.04.2024 ️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Dobeles novada TIC
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,


Jaunmoku pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.44374418sec.