Izbaudi ziemas svētku brīvdienas Ventspilī

Viena no piemērotākajām vietām, lai saturīgi pavadītu ziemas svētku brīvdienas, kā arī sagaidītu Jauno gadu, atrodas Ventspilī. Šeit aktīvo atpūtu ziemā piedāvā slēpošanas kalns „Lemberga hūte”, kas atrodas Ventspils pilsētas teritorijā (Saules ielā 141) un ir unikāls, jo 47 m augstumā uzbērts mākslīgi un tā virsotnē paveras brīnišķīgs skats pāri priedēm uz jūru un pilsētu. Slēpošanas kalnā „Lemberga hūte” ierīkotas divas kalna slēpošanas trases un snovborda trase ar tramplīniem. Viena kalna trase paredzēta bērniem un iesācējiem, bet otra ir 230 m gara trase pieredzējušākiem aktīvās atpūtas cienītājiem. Pie kalna ir arī 500 m gara distanču slēpošanas trase. Ne tikai bērniem, bet arī pieaugušajiem ļoti patīk nobraucieni ziemas kameršļūkšanas trasē. Kalns ir apgaismots un tajā ir uzstādīti trīs dažādi pacēlāji. Lemberga hūtē iespējams arī apgūt slēpošanas vai snovborda iemaņas pieredzējušu instruktoru vadībā. Slēpošanas nodarbības notiek pirmdienās, trešdienās un piektdienās, bet snovborda nodarbības notiek otrdienās un ceturtdienās.

Atpūtnieki savus transporta līdzekļus var atstāt autostāvvietā pie paša kalna. Servisā ēkā ierīkots inventāra nomas punkts ar ģērbtuvēm un dušu, kā arī kafejnīca .

„Stender’s pica”, kur var nobaudīt dažādas picas, gardus ēdienus un siltus dzērienus. Notiekošo uz kalna visu diennakti var vērot divās web kamerās, kas redzamas mājas lapā http://www.lembergahute.lv/ .

Lemberga hūtē Vecgada vakarā pie lielā ugunskura varēs cept līdzpaņemtās desiņas, dzert karstvīnu, klausīties mūziku, slēpot, snovot vai šļūkt ar kamerām, paredzēti arī Jaunā gada pārsteigumi. Apmeklētāji, kuri ieradīsies maskās no pulksten 22:00 varēs izmantot pacēlāju par velti. Pacēlāji darbosies līdz pat pulkstens diviem naktī.

Pēc aktīvās atpūtas slēpošanas kalnā ideāli piemērota būs atpūta Ventspils Ūdens piedzīvojumu parkā - Ūdens atrakciju un SPA zonās.

Ūdens atrakciju zonā izveidots mākslīgo viļņu baseins ar pretstraumes masāžu un strūklakām. Šajā daļā ir arī siltais baseins ar ūdens kaskādi un horizontālām masāžas strūklām, bērnu baseins ar figūrām, kā arī divas 53 un 56 m garas un 6 m augstas slīdrenes, „Kalnu upe”, SPA vannas un sauna.

SPA zonā atrodas trīs dažādas pirtis – Turku pirts, aromātiskā sauna un Tylarium sauna, sāls istaba, aukstā ūdens baseins, piecvietīga masāžas vanna, masāžas dušas, aukstā ūdens toveris un mākslīgā ledus ģenerators. Turku pirtī apmeklētāji paši var izvēlēties dažādus aromātus. Pirtīs, saunās un sāls istabā skan nomierinoša mūzika.

Vienreizējs Ūdens piedzīvojumu parka Ūdens atrakciju un SPA kompleksa apmeklējums ilgst 2 stundas. Ir iespēja iegādāties arī dienas kartes.

Gaisa temperatūra atrakciju un SPA zonā ir ap + 28˚C, viļņu baseinā, kas savienots ar slīdkalniņiem ap + 26˚C, bet bērnu baseinā, masāžas vannās un burbuļvannās ap + 36˚C.

Informācija par Ūdens piedzīvojumu parku atrodama mājas lapā: http://www.udensparks.lv/

Cenas*:

Slēpošanas kalna „Lemberga hūte” pacēlājs uz pirmo stundu maksā pieaugušajiem 3 Ls, bērniem - 1,5 Ls , ekipējums uz pirmo stundu maksā 3,50 Ls. Katra nākamā stunda ir lētāka.

Ūdens piedzīvojumu parka apmeklējums 2 stundas pieaugušajiem maksā no 7,20Ls līdz 8,60 Ls, bet bērniem no 5,40 Ls līdz 6,50 Ls. Bērniem līdz 6 g.v. maksa 1 Ls.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Dobeles novada TIC
,


Jaunmoku pils
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39698195sec.