Piedzīvojumu parkā apmeklētāju skaita rekords

Sestdien, 8. jūnijā, kopš pastāvēšanas Ventspils Piedzīvojumu parkā sasniegts apmeklētāju skaita dienas rekords, kopumā šajā dienā parku apmeklējuši aptuveni 2500 apmeklētāji.

Apmeklētāju skaita pieaugums skaidrojams ar Piedzīvojumu parka jauno piedāvājumu – 18. maijā tika atklātas jaunas un aizraujošas atrakcijas: bampermašīnas, bamperlaivas, tramplīnlaiva, mākslīgā ledus slidotava un bērnu autoskola. Šīs atrakcijas apmeklētājiem radījušas lielu interesi. Vispopulārākā jaunā atrakcija ir bamperlaivas – brauciens ar piepūšamo laivu pa ūdens baseinu.

Nenoliedzami pieprasītas ir arī jau iecienītās atrakcijas, kur starp pieprasītākajām ir gumijlēkšanas batuts, katapulta, piepūšamā atrakcija "Jautrais namiņš", kā arī virvju trase "Kaķa taka".

Līdz ar piedāvājuma paplašināšanos Piedzīvojumu parks apmeklētājiem izveidojis komplekso piedāvājumu – atrakciju komplektus ar atlaidi līdz 50%. Kopumā pieejami trīs atrakciju komplekti:

- Nr.1 – Jautrība un prieks. Ietilpst bērnu autoskola, bampermašīnas, bamperlaivas, kameršļūkšana, piepūšamā atrakcija "Jautrais namiņš" un gumijlēkšanas batuts. Šis komplekts piemērots bērniem no 7 - 12 gadiem.

- Nr.2 – Spēks un veiklība. Ietver atrakcijas: bamperlaiva, bampermašīna, kameršļūkšana, tramplīnlaiva, Rodeo bullis un katapulta. Komplektu var izmantot apmeklētāji no 13 gadiem un pieaugušie.

- Nr.3 – Izaicinājums un drosme. Sastāv no atrakcijām: tramplīnlaiva, katapulta, trakais rotors,  tarzāna lēciens un kaķa takas "Spēka trase". Komplekts piemērots ekstrēmu sajūtu cienītājiem! Šis piedāvājums būs spēkā no 15. jūnija.

Uz tikšanos Piedzīvojumu parkā!

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.11543393sec.