Ventspils Tūrisma informācijas centrā var saņemt akcijas «Apceļo Kurzemi 2016» kartes

Ventspils Tūrisma informācijas centrā var saņemt akcijas "Apceļo Kurzemi 2016"  kartes. Akcija norisinās no 2016. gada 1.marta līdz 31.oktobrim.

Tā kā no 2016.gada akcijas vadmotīvs būs "Latvijas simtgade", ceļotājus gaidīs 35 dažādos objektos visā Kurzemē,  kuri saistās ar Latvijas veidošanos, ar kuriem īpaši lepojamies - dižojamies, kā arī vietas, kur var radīt latviskas dāvanas sev, kādam no tuvākajiem vai Latvijai!

Apceļošanas dalībnieku  kartes - anketas var saņemt arī citos Kurzemes tūrisma informācijas centros vai lejuplādēt www.kurzeme.lv

Kā tikt pie balvas un kļūt par akcijas un izlozes dalībnieku?

Katram ceļotājam – akcijas dalībniekam  jāapmeklē vismaz divpadsmit no akcijas kartē norādītajiem objektiem, par ko liecinās anketā veiktais zīmoga nospiedums, ieskaitīts tiek arī  tūrisma izstādē "Balttour 2015" saņemtais. Rudenī - akcijas noslēgumā - aizpildītā anketa jāatstāj tuvākajā Kurzemes tūrisma centrā. Izloze paredzēta Kurzemes tūrisma asociācijas gada balvas "Lielais Jēkabs 2016" pasniegšanas ballē 25.novembrī,  Saldū.

Kāda ir balva?

Galveno balvu šogad piedāvā viesnīca "Promenade Hotel" Liepājā. Balvas saņēmējs varēs nakšņošņot vienīgās Kurzemes pieczvaigžņu viesnīcas Lukss numurā. Piedāvājumā iekļautas arī brokastis un vakariņas, SPA centra apmeklējums un izbrauciens ar velosipēdu.

Papildus galvenajai balvai varēs laimēt vēl trīsdesmit  brīnišķīgas balvas - dāvanu kartes īpašam pirts rituālam, koncertzāles "Lielais dzintars" apmeklējumu, zivju degustāciju, pārsteiguma balvu no Talsu puses vīndariem, saldumu grozu no Saldus, atpūtu ģimenei Ventspilī ar nakšņošanu  "Piejūras kempingā" u.c. balvas.   

Ventspils pilsēta  akcijas ietvaros aicina apmeklēt  senās skolas klasi Amatu mājā, Bruņinieku turnīru Livonijas ordeņa pilī (2016. gada 11.- 12. Jūnijs) un  Pagastu dienu Piejūras Brīvdabas muzejā (2016. gada 4.septembrī).  bet Ventspils novads aicina paviesoties stādu audzētavā "Berziņi’ popē, Jūrkalnes Ugunspļavā un Ovīšu bākā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Latvija
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44264603sec.