Liepājas Simfoniskā orķestra mūziķu sveiciens visu mīlētāju dienā (video)

Tuvojoties Valentīndienai, sitaminstrumentu mūziķe Marta Kauliņa un Liepājas mežragu kvarteta puiši ir sagatavojuši mazu, muzikālu sveicienu visiem tiem, kas mīl.

“Valentīndiena šogad tuvojas ļoti aukstā laikā, tāpēc jums visiem šajos mīlētāju svētkos radījām nelielu sildelementu,” saka Marta Kauliņa, kas Liepājas Simfoniskā orķestra sastāvā muzicē jau astoņus gadus.

Muzikālā sveiciena pamatā ir leģendārā dziesma “I wanna be loved by You”, kuru 1928. gadā sarakstījuši Herberts Stotharts un Harijs Rubijs mūziklam “Labais Zēns” (“Good Boy”). Pasaules atpazīstamību šai dziesmai atnesa tieši valdzinošās aktrises, dziedātājas un modeles Merilinas Monro izpildījums. Dziesmas aranžiju mežragu kvartetam un marimbai veidojis Liepājas Simfoniskā orķestra mūziķis – trompetists Jānis Ivuškāns.

Video pieejams šeit: https://youtu.be/4FJdIEWntPg

Liepājas Simfoniskā orķestra sitaminstrumentāliste Marta Kauliņa savu talantu izpauž daudzos projektos, sadarbojoties ar tādām radošām personībām kā Karīna Tatarinova, Jānis Ivuškāns, Igo Fomins, Jānis Strazds, Jēkabs Jančevskis. Marta mūziku rada arī pati – ir nospēlēti vairāki projekti kopā ar ģitāristu Robertu Dinteru, savukārt kopā ar Mārtiņu Zālīti ir izveidota apvienība A9.

Savukārt Liepājas Mežragu kvartets šobrīd ir vienīgais aktīvi muzicējošais profesionālais mežragu kvartets Latvijā. Tā sastāvā spēlē Ingus Novicāns, Mārcis Auziņš, Aivars Vadonis un Edgars Kalniņš – visi jau ilggadēji Liepājas Simfoniskā orķestra mūziķi.

Video tapis sadarbībā ar video mākslinieku Induli Pelnēnu, mājīgo kultūras namu “Wiktorija” un tērpu salonu “Mana kleita”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
Latvija 20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5245471sec.