Sestdien Berči zālē skanēs «Austrasdienas»

Sestdien, 5. martā, pulksten 18.00 mākslas galerijas "Romas dārzs" Berči zālē Austrasbērni no Liepājas, Rīgas un Rēzeknes novada Viļāniem aicina uz ikgadējo dziesminieku festivālu “Austrasdienas”. Programmā skanēs Imanta Kalniņa un Austrasbērnu radītās dziesmas un latviešu tautasdziesmas. Ieeja par ziedojumiem, kas tiks novirzīti Ukrainas atbalstam.

Katru gadu marta sākumā Liepājā skan "Austrasdienas". No malu malām kopā pulcējas Austrasbērni – dziesminieces Austras Pumpures audzēkņi, draugi un domubiedri. “Arī šogad, mēs, Austrasbērni, esam noilgojušies satikties un sadziedāt. Šoreiz mūsu ierastie, mīļie svētki kļūs par atbalsta notikumu Ukrainai un mums visiem šajā satraukumu pilnajā laikā. Dziesma un kopā būšana lai ir mūsu garīgais patvērums un spēka avots ikdienai! Mēs dziedāsim dziesmas par mīlestību, par ticību labajam un gaišajam. Mēs dziedāsim par mieru Ukrainā, Latvijā, pasaulē un katrā no mums,” stāsta Inese Muižniece.

Austrasbērni pašlaik ir neformāla muzikālā apvienība, kas uz brīvprātību un atvērtību balstītos principos darbojas Liepājā radošajā telpā “Austras istaba”, Rīgā Krišjāņa Barona muzejā, Cesvainē un citviet, kur vien ir dziedāt un spēlēt griboši cilvēki un kāds Austrasbērns-entuziasts, kurš uzņemas vadību. “Austrasdienās” Liepājā šogad satiksies un muzicēs Austrasbērni no Liepājas un Rīgas, gan būs arī mīļi viesi no Viļāniem – grupa “Jumis”.  Esiet mīļi aicināti – klausīties, sadziedāt, būt kopā!

P.S. Pulksten 14.00 Austrasbērni – Arnis Miltiņš un Uldis Ozols – aicina liepājniekus uz sarunu dziesmās “Sirds uz trotuāra”. Tā būs spontāna performance – saruna par toreiz un tagad. Abi mūziķi gaidīs klausītājus skanīgā vietā Liepājas Rožu laukuma tuvumā.

Ieeja koncertā Berči zālē par ziedojumiem, kas tiks novirzīti Ukrainas atbalstam.

Ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus iekštelpu pasākumiem, ieeja ar vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātiem.

Paldies par atbalstu mākslas galerijai "Romas dārzs"! Pasākumu rīko Austras biedrība un radošā telpa “Austras istaba”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5143671sec.