«Summer Sound» iesildīšanās pasākums Liepājas naktsklubā «Cukurfabrik’»

Liepājas naktsklubā “Cukurfabrik’” 14. maijā, sestdien, no plkst. 22.00 pludmales festivāla “Summer Sound” pre-party jeb iesildīšanās pasākums, kas iedos pirmo grūdienu festivālu vasarai. Par lielisku atmosfēru un ritmu parūpēsies dīdžeji Magnuss Eriņš un Ron Artie, par spirdzinājumu - īpašais “Summer Sound” kokteilis, kas tapis sadarbībā ar Andri Reizenbergu, vienu no pasaulē labākajiem bārmeņiem.

Gaidot vasaras trakāko piedzīvojumu – festivālu “Summer Sound”, šonedēļ ikviens aicināts apmeklēt festivāla pre-party, lai atpūstos līdz pat rītam ar talantīgajiem dīdžejiem Magnusu Eriņu un Ron Artie, kuri kopā radīs īstu festivāla sajūtu.

“Tāpat kā jebkurā fiziskā aktivitātē, arī uz festivālu ir jāiesildās. Ir pagājuši divi gadi, laiks iekustināt kaulus! Dīdžeji Magnuss Eriņš un Ron Artie parūpēsies par atbilstošiem mūzikas ritmiem, “Cukurfabrik’” – par gardiem dzērieniem, savukārt festivāla komanda – par īpašiem pārsteigumiem pasākuma laikā,” saka festivāla “Summer Sound” organizators Uldis Pabērzis. “Ir milzīgs prieks, ka beidzot varam turpināt darbu pie festivāla organizēšanas. Strādājam un ticam, ka arī šogad mums visiem izdosies izbaudīt atkalredzēšanās prieku, un mūsu viesiem – savu trakāko šīs vasaras piedzīvojumu.”

"Summer Sound" 2019. gadā norisinājās devīto reizi un pulcēja rekordlielu apmeklētāju skaitu – abās dienās festivālu apmeklēja 32 tūkstoši cilvēku. Šogad uz skatuves kāps divi džentlmeņi no Anglijas – superhitu “Friday” un “Turn Me On” autors RITON un mūziķis, producents, dīdžejs JOHN NEWMAN, kurš pasaules slavu ieguvis ar tādiem skaņdarbiem kā “Blame”, “Give Me Your Love”, “Love Me Again”, “Waiting For A Lifetime” u.c. Plašo programmu, kura pulcē virkni iemīļotu latviešu mākslinieku, papildina arī lietuviešu Eirovīzijas sensācija - grupa “THE ROOP”, kuras “Discoteque” deju soļus, šķiet, ir pamēģinājis ikviens.

Festivālā jau iepriekš izziņota folk-elektro mūzikas apvienība no Ukrainas “Go_A”, kā arī tādi Latvijas mākslinieku kā “Musiqq”, “Gacho”, “Jumprava”, ansis, “Dagamba”, “Astro’n’out”, “Singapūras Satīns”, “Kreisais Krasts”, “Pienvedēja Piedzīvojumi”, Ralfs Eilands un citi.  

Biļetes uz šī gada festivālu “Summer Sound” var iegādāties: https://summersound.lv/. Visas iegādātās biļetes uz 2020. gada festivālu ir derīgas, un ar tām nav jāveic nekādas papildu darbības, lai varētu apmeklēt festivālu šogad.

Par Cukurfabrik’

Naktsklubs atvērts 2019. gadā bijušajās rokkafejnīcas telpās, Stendera ielā 18/20, Liepājā, katru piektdienu un sestdienu no plkst. 22.00. Ieeja no 21 gada vecuma. Cukurfabrik ' ietilpst Tiamo grupā, vienā no lielākajiem viesmīlības uzņēmumiem Latvijā. Patlaban Liepājā darbojas trīs Cukurfabrik’: naktsklubs un terases restorāns pilsētas centrā, kā arī pludmales bārs pie jūras.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.8897028sec.