Dziedātājs Andris Ērglis aicina uz jubilejas koncertu Liepājā

Martā pavasarīgās noskaņās ar jubilejas koncertu mūziķis Andris Ērglis un vēju pilsēta Liepāja svinēs dzimšanas dienas. 18. martā plkst. 20.00 Liepājas Olimpiskā centra Arēnā notiks latviešu estrādes dziedātāja un skanīgās balss īpašnieka lielkoncerts “Andrim Ērglim 40”. Tas bija 2013. gadā, kad Ērglis savu 30 gadu jubileju ar grandiozu koncertu atzīmēja Liepājā. Apliecinot mīlestību pilsētai un sava talanta cienītājiem, lielkoncerts notiks 18. martā, kas ir zīmīgs datums liepājniekiem - Liepāja svinēs 398 dzimšanas dienu.    

Mūziķis Andris Ērglis ir vairāk nekā simtprocentīgs skatuves cilvēks – skatuve viņu mīl. Lielkoncerta “Andrim Ērglim 40” programma būs krāsaina un pārsteigumiem bagāta. Skanēs gan pēdējo 10 gadu laikā tapušās dažādu autoru dziesmas, gan kompozīcijas no multfilmām, kā arī populāras un labi zināmas Andra Ērgļa dziesmas no viņa zelta repertuāra. Programmā iekļautas tādas dziesmas kā “Sirdspuksti”, “Ceļš ir bezgalīgs”, ”Vēstule no Parīzes”, “Laiks” un citas laika pārbaudi izturējušas melodijas. Vai gan var iedomāties Ērgļa koncertu, ja tajā neskanētu komponista Jāņa Strazda un vārdu autora Guntara Rača populārā dziesma “Ripoja akmens”? Arī akmens būs un tas lieliski ripos!

Par savu jubileju Andris Ērglis saka: “Sasniedzot 40 gadus, es nešaubos un esmu pat pārliecināts, ka tikai tagad sākas īstā dzīve! Ļoti labi jūtos savos 40!”

Lielkoncerta “Andrim Ērglim 40” īpašie viesi – dziedātāji Antra Stafecka un Normunds Rutulis, komponists un pianists Jānis Strazds, kā arī ģitāristi Armands Alksnis un Ingus Šplīts. Bet vēl ir laiks pārsteigumiem.

Koncertā piedalīsies pavadošā grupa ar žanriski dažādiem mūziķiem: Juris Kristons (taustiņi), Egons Kronbergs (ģitāra), Jānis Kalniņš (ģitāra), Modris Laizāns (basģitāra), Ivars Kalniņš (sitaminstrumenti), Gundars Lintiņš (sitaminstrumenti), Edgars Jānis Kārkliņš (saksofons), Annemarija Moiseja (balss), Beāte Keina-Balode (balss).

Biļetes uz koncertu nopērkamas "Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās un internetā.

https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/125762

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50269198sec.