LMT Summer Sound papildina programmu

LMT Summer Sound festivāls turpina papildināt festivāla programmu ar ievērojamiem Latvijas un ārzemju mūziķiem. Festivālā uzstāsies vienmēr intriģējošie Triānas Parks, Krievijas savdabīgā mūziķu apvienība no Jekaterinburgas Sansara, kā arī pašmāju Pyro Trees un Willow Farm. LMT Summer Sound Liepājas pludmalē norisināsies 11. un 12. jūlijā, biļetes pieejamas visās Biļešu serviss kasēs un internetā.

Triānas parks atpazīstams jau pēc grupas solistes Agneses Rakovskas ekstravagantajiem tērpiem uzstāšanās laikā, taču muzikālais priekšnesums arī ir gana iespaidīgs un spēcīgs. Grupas muzikālais stils ir eklektisks roks, bet katra uzstāšanās ir jauns pārsteigums. Triānas parks sajūsminājis klausītājus visdažādākajos pasākumos un festivālos gan Latvijā, gan ārzemēs, un debija LMT Summer Sound solās būt neaizmirstama.

Alternatīvās mūzikas faniem Jekaterinburgas mūziķu apvienības Sansara uzstāšanās LMT Summer Sound būs atkaltikšanās ar grupu pēc tās viesošanās Rīgā pirms trim gadiem. Grupa dibināta deviņdesmitajos gados un laika gaitā tā vairākkārtīgi mainījusi mūzikas stilu un virzienus. Tādējādi Sansara ne reiz vien Krievijā nodēvēti par krievu oriģinālās mūsdienu mūzikas pirmrindniekiem. Mūziķus vieno cieša muzikālā sadarbība ar Mumiy Troll un citām ievērojamām Krievijas grupām, bet tās skanējumā dzirdams gan elektropops, gan indie un post-punk skaņas.

No grupas Pyro Trees gaidāmā debijas albuma šobrīd zināmi jau vairāki singli, kuri apliecina grupas psihodēliskā indie roka skanējumu. Šī gada pavasaris grupai bijis nozīmīgs ar koncertturneju visās trijās Baltijas valstīs kopīgi ar grupām no Lietuvas un Igaunijas, bet vasarā Pyro Trees vēlreiz priecēs Latvijas klausītājus ar uzstāšanos LMT Summer Sound.

Grupa Willow Farm ir viena no Latvijas ievērojamākām deviņdesmito gadu sākumā dibinātajām grupām no Liepājas. Tieši šogad grupa svin savu 20 gadu jubileju, un tās krājumā ir gan tādi zināmi hiti kā Roku rokā, gan arī kompozīcijas no rudenī gaidāmā jaunā albuma.

LMT Summer Sound norisināsies jūlija otrajā nedēļas nogalē, kuras laikā uz vairākām skatuvēm uzstāsies tādi ievērojami ārzemju mūziķi kā Pet Shop Boys, Naughty Boys, kā arī pašmāju Dons, Gacho un lietuviešu Golden Parazyth. Festivālā sagaidāms ne tikai aktuālāko pašmāju un ārzemju grupu uzstāšanās, bet arī kvalitatīva deju mūzika projekta Red Bull Thre3style dīdžeju izpildījumā.

Divu dienu biļetes pieejamas visās Biļešu serviss tirdzniecības vietās un internetā par 28 eiro (Ls 19,68). Komplekts, kurā ietilpst gan divu dienu biļete, gan ieejas biļete telšu pilsētiņā šobrīd maksā 35 eiro (Ls 24,60), pērkot atsevišķi telšu pilsētiņas ieejas biļeti, tā maksā 7 eiro (Ls 4,92). Īpašiem mūzikas baudītājiem tirdzniecībā pieejamas arī VIP biļetes par 70 eiro (Ls 59,72). VIP biļeti iespējams iegādāties komplektā ar VIP autosstāvietas biļeti par 85 eiro (Ls 59,72). Jo tuvāk nāks festivāls, jo dārgākas paliks biļetes, tāpēc iesakām tās iegādāties jau tagad.

Vasaras grandiozāko pludmales festivālu piedāvā Latvijas Mobilais Telefons, garšu piešķir A/S "Cēsu Alus", atbalsta Liepājas Dome un Liepājas kultūras pārvalde, iesaka "Radio SWH".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60440922sec.