Krimuldas muižā gaidāms Kamermūzikas vakars «Il bacio»

Kamermūzikas koncerts “Il bacio” skanēs Krimuldas muižā 11. septembrī plkst. 18.00. Koncertā piedalīsies soprāns Marlēna Keine, tenors Mihails Čuļpajevs un pianiste Agnese Egliņa, kas izpildīs pasaulē atzītu komponistu skaņdarbus - Kamila Sensānsa, Džoakīno Rosīni, Vinčenco Kiaras un citu.

Marlēna Keine ir spoži pieteikusi sevi kā daudzpusīgu un aktieriski pievilcīgu dziedātāju gan operas, gan operetes žanrā. Māksliniece ir piedalījusies Igaunijas Nacionālās operas, Latvijas Nacionālās operas un Latvijas Operetes fonda iestudējumos un viņas lomu repertuārā ir Karolīna (Čimarozas “Slepenās laulības”), Barbarīna (Mocarta “Figaro kāzas”), Adele (Štrausa “Sikspārnis”) un daudzas citas.  Marlēna ar panākumiem piedalījusies vokālistu konkursos Latvijā, Zviedrijā, ASV, Igaunijā, Ukrainā un citviet, pilnveidojusies izcilu vokālo pedagogu meistarklasēs un aktīvi iesaistās Latvijas koncertdzīvē.

Mihails Čuļpajevs sevi izcili pierādījis kā solo mākslinieks Latvijas Nacionālajā operā vairāku sezonu garumā. Jau viņa debija Trufaldīno lomā Prokofjeva operā “Mīla uz trim apelsīniem” 2013.gadā raisīja sajūsmu gan skatītājos, gan kritiķos. Turpmākajos gados Čuļpajevs sevi gan vokāli, gan aktieriski spoži apliecinājis daudzveidīgā repertuārā – grāfa Almavivas lomā Rosīni operā “Seviljas bārddzinis”, Ļenskis Čaikovska operā “Jevgeņijs Oņegins”, Remendado Bizē operā “Karmena” un citas. Čuļpajevs ir ticis nominēts Lielajai Mūzikas balvai 2015 kategorijā “Jaunais mākslinieks”, savukārt 2017.gadā ieguvis LNO fonda Gada balvu kategorijā “Labākais operas solists”.

Pianistes Agneses Egliņas personībā dinamiski apvienojas solistes un kamermūziķes talants. Viņas priekšnesumus raksturo drosmīga temperamenta dzirksts un sievišķīgi smalka iejūtība.

Vairāku konkursu laureāte saņēmusi arī Lielo mūzikas balvu 2010 “Par izcilu darbu ansamblī”. Muzicējusi kopā ar LNSO, LSO, kamerorķestri Sinfonietta Rīga un Latvijas Radio kori un citiem. Kopš 2011.gada Egliņa ir trio “Art-­‐i-­‐Shock” dalībniece, nesen līdzdibinājusi trio “SOL”.

Mūziķe aktīvā uzstājusies arī  Dienvidāfrikas Republikā, Zambijā, Zimbabvē, Gibraltārā, ASV, Austrijā un citviet Eiropā.

Kamermūzikas vakari interesentiem piedāvā stilistiski visdažādākās programmas no Ludviga van Bēthovena līdz Astoram Pjacollai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.565238sec.