Restorānu nedēļa - gardākais pavasara notikums Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālais parks ik solī ir dabas piesātināts. Daba iedvesmo Latvijas šefpavārus radīt modernu Latvijas virtuvi, kas ļauj eksperimentēt jaunās receptēs un iekļaut vietējās sezonālās dabas veltes.

Siguldas Restorānu nedēļa norisināsies no 1. līdz 10. aprīlim. Siguldas Restorānu nedēļas laikā sešos Siguldas un tās apkārtnes restorānos būs iespēja baudīt svaigas, pavasarīgas un garšām bagātas trīs ēdienu maltītes 25 eiro vērtībā.
Pēc ilgāka pārtraukuma galdā tiek celts restorānu restarts jeb atkal gardēžus iepriecinās Siguldas Restorānu nedēļa, lai ļautu baudīt atpūtu un izgaršot pavārmākslu klātienē. Pavasara noskaņas uz šķīvja kā svaigas enerģijas kumoss ikvienam, kas sailgojies pēc saviesīgām vakariņām pie restorāna galda.

Šogad Restorānu nedēļu papildinās citas aktivitātes un pasākumi saistībā ar ēdienu gatavošanu. Lai baudītu Restorānu nedēļas piedāvājumu, apmeklētāji būs aicināti iepriekš veikt galdiņa rezervāciju, zvanot uz konkrētā restorāna rezervācijas tālruni.

Plašāka informācija par Siguldas Restorānu nedēļas piedāvājumiem šeit.

Dodoties uz Siguldas Restorānu nedēļu, aicinām apmeklēt dabas takas Gaujas Nacionālajā parkā Gaujas senlejas krastos. Pastaigu maršruti ir šogad apsekoti un pieejami lejupielādei GPX un PDF formātos. Kultūras cienītājus gaidīs arī Bīriņu pils, Siguldas pils un Krimuldas muiža un to skaistie un romantiskie dārzi.

Savukārt Valmieras Restorānu nedēļa norisināsies no 15. līdz 24. aprīlim. Pavasara garšu meklētāji tiks pārsteigti astoņos Valmieras restorānos un kafejnīcās – restorānos DELIZIA, AKUSTIKA, RĀTES VĀRTI, VECPUISIS, viesnīcas WOLMAR restorānā un kafejnīcās TĒRBATA, VĪNKALNI PILS MĀJA un AHH-MEAT. Restorānu nedēļai īpaši radītā ēdienkarte aizvedīs kā garšu, tā arī krāsu ceļojumā.

Lai nobaudītu Valmieras Restorānu nedēļas piedāvājumu, nepieciešams veikt iepriekšēju galdiņu rezervāciju, zvanot uz konkrētā ēdinātāja rezervācijas tālruni.

Plašāka informācija par Valmieras Restorānu nedēļu sekos portālā visit.valmiera.lv un Visit Valmiera sociālajos medijos.
Restorāna nedēļas apmeklējumu padariet krāšņāku ar dabas objektu izzināšanu Gaujas Nacionālajā parkā. Dodieties rāmā pastaigā pilsētas maršrutā “Zaļā Valmiera”, aplūkojot Gaujas Stāvos krastus. Savukārt Valmiermuižas kompleksā variet doties izjādē ar zirgiem.

Gaujas Nacionālais parks gardēžiem
Gaujas Nacionālajā parkā apmeklētāji ir aicināti nobaudīt plašo gastronomisko piedāvājumu, kas izceļ Latvijas dabas garšas. Siguldas saldējums iepriecinās kā mazus, tā lielus ar gardiem un roku gatavotiem saldējumiem, karstmaizītēm un saldējuma kokteili. Valmiermuiža piedāvā degustācijas meistara radītām uzkodām un dzērieniem. Krimuldas vīna darītavā un Līgatnes vīna darītavā tūristi ir gaidīti uz vietējo meža un dārza ogu vīnu degustāciju. Cēsis Inside piedāvā pārgājienu “Izgaršo Cēsis!”, kurā vietējo un unikālo ēdienu ražotāju apmeklēšana un produktu degustācija ir prasmīgi savīta ar Cēsu senatnes un vēsturisko celtņu iepazīšanu. Savukārt Straupes lauku labumu tirdziņā arī aprīlī norisināsies Slow Food tirdziņš Straupes Zirgu pastā. Tirdziņš piedāvā gan baudīt, gan līdzpaņemt svaigus un bioloģiski audzētus produktus.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.90943599sec.