Sigulda atklāj zelta lapu sezonu

Nedēļas nogalē Latvijas rudens galvaspilsēta – Sigulda, aicina visus baudīt zelta lapu laiku Siguldā. Šogad zelta rudens Siguldā aicina visus tos, kas mīl vai vēlas būt mīlēti, jo tikai Siguldā var izbaudīt mīlestības rudeni.

Zelta lapu sezona Siguldā sāksies 30.09.2010, atklājot Siguldas dzelzceļa stacijā jaunu pilsētvides objektu – milzīgu Laimas sirdi, kas atgādinās novada iedzīvotājiem un viesiem par Siguldas jauniegūto Mīlestības pilsētas titulu, kā arī vēstīs par Laimas pulksteņa celtniecību 2011. gadā. Ikviens interesents stacijas laukumā varēs piedalīties nelielā akcijā, atstājot savu ziņu uz īpašās mīlestības sienas – komplimentu, dzeju vai vienkārši novēlējumu kādam mīļam cilvēkam vai Siguldai. Laimas sirds nav vienīgais vides objekts, kas atklāts šogad Siguldā – vasarā tika atklāta gigantiska skudra, metālmākslinieku darbi pie mākslas galerijas Tornis, kā arī viduslaiku bruņinieki ceļā uz Siguldas pilsdrupām.

Šogad papildus jau tradicionālajam dabas, kultūrvēstures un unikālajam aktīvā tūrisma piedāvājumam Sigulda piedāvā sajust romantisko rudens sentimentu, dodoties pastaigās gar Gaujas senleju un ļaujot sirdij iepukstēties straujāk.

Siguldas zelta lapu vērotājus aicina iegriezties arī Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā, lai saņemtu bezmaksas informāciju par labākajām pastaigu un apskates vietām vai interesantiem atpūtas piedāvājumiem ikvienam interesentam.

Siguldas novada domes pārstāvji iesaka zelta rudens baudītājiem automašīnas atstāt labiekārtotajos bezmaksas stāvlaukumos Siguldā un pastaigās pa Gaujas senlejas takām doties kājām vai ar velosipēdiem. Sīkāku informāciju par stāvlaukumiem iespējams atrast Siguldas novada mājas lapā: www.tourism.sigulda.lv/public/lat/jaunumi/1186/.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


Vidzemes Tūrisma asociācija
,


Rixwell Segevold Hotel
,


Liepupes muiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55476713sec.