1.maijā - tūrisma sezonas atklāšana Siguldā

Ar spilgtākajiem jaunumiem, laivu karnevālu, radio 101 studiju un tikai 1. maijā sarūpētiem piedāvājumiem no Siguldas novada tūrisma uzņēmējiem, Siguldā tiks atzīmēta tūrisma sezonas atklāšana.

Starts tiks dots plkst. 10:00 „Rāmkalnu” organizētajā „Laivu karnevālā”, pēc tam no plkst.12:00 – 18:00 pasākuma galvenā norises vieta būs apkārt Kultūras - mākslas telpai „Tornis”. Savukārt, noslēgumā plkst.19:00 visus Siguldas viesus aicinām Siguldas debesīs vērot pasaules slaveno Aerodium šovu!

Uz priekšu ar objektu karti!

Kā viens no nozīmīgākajiem tūrisma centriem Latvijā Sigulda ielūdz ikvienu interesentu atklāt pavasari un iepazīt visu piedzīvojumu buķeti, ko piedāvā novada aktīvisti un tūrisma uzņēmēji. Šim nolūkam 1. maijā pasākuma apmeklētājiem būs iespēja izmantot sagatavoto objektu karti, lai paviesotos jau pārbaudītos un ļoti populāros tūrisma uzņēmumos, kā arī atklātu jaunumus! Un noslēgumā ikviens, kurš apciemos visus objektus, varēs pretendēt uz kādu vērtīgu sveicienu no Siguldas.

Sezonas lielākie jaunumi

Tieši 1. maijā gan siguldiešiem, gan novada viesiem būs iespēja pirmoreiz vērot pasaules slaveno Aerodium šovu, kas pēc izrādēm Turīnas olimpiskajās spēlēs un Latvijas paviljonā Expo 2011 Šanhajā nu uzlidos Siguldas debesīs. Jāpiebilst, ka šis šovs visas tūrisma sezonas garumā tāpat kā 1. maijā būs pieejams ikvienam katru sestdienas vakaru plkst.19:00.

Vēl viens no šī gada lielākajiem jaunumiem ir Elmāra smilšu valstības atvēršana. Gan novada iedzīvotāji, gan viesi būs aicināti apmeklēt mākslinieka Elmāra Gaigalnieka izstāžu zāli, kurā būs iespēja apskatīt smilšu gleznas un telpiskus mākslas darbus. Iepriekš piesakot, interesentu grupas varēs rezervēt smilšu izrādi, kuras laikā pats mākslinieks ar vētras, zemestrīces un citu stihiju palīdzību smiltīs radīs pasaules tapšanas ainas un dabas parādības.

Tāpat ikvienam interesentam būs iespēja apskatīt ledus pagrabu dzelzceļa stacijas teritorijā un iepazīties ar viena numura viesnīcas plānojumu. Ikviens, kurš vēlēsies, jau šobrīd varēs izmantot unikālo iespēju un būt viens no pirmajiem, kurš ekskluzīvi rezervējot numuriņu, varēs apmesties šajā viesnīcā, kad tā būs pabeigta.

Labākās cenas šogad

Ikvienam, kuš, vēlas izbaudīt pavasara iestāšanos, būs iespējams to apvienot ar īpašajiem cenu piedāvājumiem, kādus apmeklētājiem ir sarūpējuši Siguldas novada tūrisma uzņēmēji – Aerodium, kas piedāvās 50% atlaidi lidojumiem 1. maijā, piedzīvojumu parks „Mežakaķis”, kas piedāvās iespēju 2 cilvēkiem doties par 1 apmeklētāja cenu, īpašā Elektromobīļu tūre, aktivitātes Turaidas muzejrezervātā, kā arī daudz kas cits radio 101 dīdžeju pavadījumā! TIEKAMIES 1. MAIJĀ!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Dome Hotel
,


Daugavkrasti
,


Grand Palace Hotel
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69190097sec.