Pasaules slavenais «Dinner in the Sky» ir atgriezies Latvijā

2016. gada 10. augustā atklāšanas pasākumu apmeklēja tādi viesi kā uzņēmēja Marika Ģederte, Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas Restorānu nodaļas vadītāja un TV šova dalībniece Dace Dēnava, Pirmā Vijole Raimonds Ozols, pasākumu organizātore Alise Kolosova, uzņēmēja un gleznotājas K.L. Avotiņas mediju izstādes organizatore un ideju autore Sandra Jonāne, Latvijas vēstnieks Austrijā Edgars Skuja un citi.  Pasākuma vadītājs Artūrs Breidaks no Improvizācijas teātra SPIEDIENS.

"Dinner in the Sky" prezentēts dažādos kontinentos, pasākuma ideja un koncepts piedāvā neaizmirstamu un izsmalcinātu maltīti debesīs – ietverot ekskluzīvu atmosfēru, elpu aizraujošu skatu un ēdienu gatavošanas šedevrus no labākajiem šefpavāriem.

Pasākumā dalību ņems dažādi augstākās raudzes šefpavāri. Vakariņu laikā "dienas šefpavārs" pats personīgi pievienosies apmeklētājiem 50 metru augstumā, lai pasniegtu maltīti, kā arī stāstītu par katru ēdienu atsevišķi un visu maltīti kopumā. Ekskluzīvā atmosfēra, izsmalcinātie ēdieni un tiešā saskarsme ar izmeklētiem pavāriem, radīs neizgaistošus iespaidus, elpu aizraujošas atmiņas gan Rīgas iedzīvotājiem, gan viesiem."

Viens no šefpavāriem, kas kopā ar "Dinner in the Sky" pacelsies virs Rīgas, ir 58 gadus vecais itālietis Sandro Serva . Viņš kopā ar savu partneri Mauricio ir šefpavārs restorānā "La Trota", kas atrodas Rieti provinces pilsētā Rivodutri. Viņu kontā ir iespaidīgi panākumi: "Gambero Rosso" balva "tre cappelli" (trīs cepures), "tre forchette" (trīs dakšiņas) no žurnāla "Espresso" un divas "Michelin" zvaigznes. Savukārt "Bibenda" – someljē "Bībele" – 2015. gadā "La Trota" atzina par "Gada restorānu". Viņu virtuves pamatā ir saldūdens zivis, kas starp Eiropas "Michelin" apbalvotajiem pavāriem ir retums. Sandro un Mauricio restorāns kvalitātes ziņā ir ierindots 13. vietā Itālijā un 104. vietā – visā pasaulē.

Viesus priecēs arī šefpavārs no Latvijas Māris Jansons, kurš ir radījis neatkārtojamu mūsdienu Latvijas virtuves bibliotēku, kurā apkopoti kvalitatīvākie sezonālie produkti, bagāta pieredze un gaisīgas sajūtas.

Josué Vergara no Ekvadoras savus viesus palutinās ar dažādām starptautiskām delikatesēm. Pieredzi viņš ir smēlies vairākos Ekvadoras un Ņujorkas restorānos, bet tieši Dienvidamerikas izcelsme ietekmējusi Vergaras ēdiena gatavošanas iemaņas un sastāvdaļu izvēli. Kopš 2014. gada decembra Vergara strādājis "Fine Dining Restaurant Salieri" Zalcburgā, Austrijā, bet kopš 2016. gada decembra ir galvenais šefpavārs "Sky Deluxe". Ievērojamā pieredze un tiekšanās pēc kvalitātes padara viņu par vienu no šī brīža spilgtākajām zvaigznēm starptautiskajā arēnā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49680281sec.