Iecienītākās vēlo brokastu vietas Jūrmalā

Nesteidzīgie brīvdienu rīti ir ideāli piemēroti ne tikai pastaigai gar jūru, bet arī vēlajām brokastīm jeb brančam (brunch). Jūrmalas tūrisma informācijas centrs apkopojis iecienītākās garšīgāko vēlo brokastu vietas – restorānus un kafejnīcas, kur jūrmalnieki un pilsētas viesi var nobaudīt gan izsmalcinātu bufeti, gan tradicionālos brokastu ēdienus.

Restorāns “Laivas”

Lielupes krastā vēlās brokastis piedāvā restorāns “Laivas”. Svētdienās no plkst. 11.00 līdz 15.00. Piedāvājumā vietējie produkti, kas pagatavoti pēc tradicionālām un modernām receptēm – vairāku veidu salāti, siltie ēdieni un deserti. Gardēžiem īpaši patiks restorānā rīkotās suši vai pankūku brokastis. Restorānā otrajā stāvā pieejama liela spēļu istaba bērniem. Animatori iepriecinās un gādās par jautrību bērniem.

Grilbārs un restorāns “Lighthouse”

Jūrmalas centrālajā gājēju ielā – Jomas ielā grilbārā un restorānā “Lighthouse” svētdienas vēlās brokastis pieejamas no plkst. 11.00 līdz 14.00. Te var nobaudīt sezonas aktuālākos un Latvijā iecienītos ēdienus un dzērienus. Animatori rūpējas, lai arī bērniem būtu aizraujošs svētdienas rīts.

Restorāns “77”

Vēlās brokastis svētdienās no plkst. 11.00 līdz 15.00 piedāvā arī restorāns “77”. Katru svētdienu restorānā ir jauns vēlo brokastu piedāvājums, kurā pārstāvēta dažādu valstu virtuve.

Kafejnīca “Della Mamma”

Nedēļas nogalēs no plkst. 10.00 līdz 12.00 vēlās brokastis var nobaudīt kafejnīcā “Della Mamma” Mellužos. Piedāvājumā gardi mājās gatavoti ēdieni. Padomāts arī par veģetāriešiem un vegāniem.

Restorāns “Prospekts 55”

Bagātīgas vēlās brokastis sestdienās un svētdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 piedāvā restorāns “Prospekts 55” Vaivaros. Piedāvājumā gan aukstās uzkodas, gan siltie ēdieni un deserti. Svētdienās restorāna pavārs bērniem māca pagatavot dažādus ēdienus.

Restorāns “View Restaurant & Lounge”

No 22. oktobra vēlo brokastu un pusdienu komplektu “Pusdienas pie jūras” sestdienu un svētdienu rītos no plkst. 12.00 līdz 16.00 varēs nobaudīt viesnīcas  “Baltic Beach Hotel” jaunajā restorānā “View Restaurant & Lounge”.

Kafejnīca “Gliemežnīca”

Vēlās brokastis Mellužos, netālu no pludmales, sestdienās un svētdienās no plkst. 8.00 līdz 11.30 piedāvā viesnīcas “Alba” kafejnīca “Gliemežnīca”. Piedāvājumā dažādas karstās un aukstās brokastu uzkodas un deserti.

Brokastis visu nedēļu pieejamas vairākās kūrortpilsētas viesnīcās. “Amber SPA Boutique” restorānā “MyLife” brokastis tiek pasniegtas darbadienās no plkst. 8.00 līdz 11.00, bet brīvdienās no plkst. 8.00 līdz 12.00. Viesnīcas “Hotel Jūrmala SPA” restorānā “Jūrmala” brokastis pieejamas darba dienās no plkst. 7.00 līdz 10.00, bet brīvdienās no plkst. 7.30 līdz 10.30. Viesnīcas “MaMa” restorānā a la carte brokastis tiek pasniegtas no plkst. 9.00 rītā visu dienu. Viesnīca “Kurshi Hotel & SPA” restorānā “Kurshi” Dubultos brokastis piedāvā no plkst. 8.00 līdz 11.00. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,


Liepājas reģiona TIB
,


Hotel Jūrmala SPA
,


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.96428108sec.