Kempinski Hotels svinīgā ceremonijā atklāj Grand Hotel Kempinski Riga [1]

24. Novembra vakarā, Grand Hotel Kempinski Riga, ar svinīgu sarkanās lentas griešanas ceremoniju oficiāli atklāj pirmo pieczvaigžņu luksusa klases Kempinski viesnīcu paša galvaspilsētas sirdī blakus Latvijas Nacionālas Operas namam.

Svinīgās atklāšanas ceremonijas goda viesi: Kempinski Hotels S.A Izpilddirektors un valdes priekšsēdētājs Markus Semer kungs, Rīgas Mērs Nils Ušakovs un Armēņu izcelsmes uzņēmējs Gagik Tsarukyan. Grand Hotel Kempinski Riga svinīgajā atklāšanas progrāmā uzstājās tādi mākslinieki kā starptautiski atzītā Latvijas džeza dziedātāja un viena no pirmajām brazīļu bossa nova izpildītājām Baltijā - dziedātāja Jolanta Gulbe – Paškeviča, Deniss Paškevičs, Elza Rozentāle un māklsinieks Ritums Ivanovs. Tā pat vakara garumā viesi tika pārsteigti ar Jāzepa Arbidāna, pirmā Viesnīcas Rīga (Hotel Rīga) bārmeņa performanci, kurš tālajā 1967. gadā radīja ne tikai pirmo alkoholisko kokteili Latvijā, bet gan visā Padomju Savienībā.

Izvietota iepretim slavenajam Latvijas Nacionālās operas namam un blakus Vecrīgai, kas iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā, viesnīca piedāvā absolūti jaunu komforta un elegances līmeni gan pilsētas viesiem, gan tās iedzīvotājiem. Grand Hotel Kempinski Riga piedāvā 141 pirmās klases numuru un apartamentus, divus restorānus un divus bārus, sešas ietilpīgas sanāksmju telpas, tostarp Grand Ballroom konferenču zāli, kā arī pasaules klases SPA un wellness zonu. Elpu aizraujošs panorāmas skats uz galvaspilsētu, izsmalcināts serviss un bagātīga kultūras pieredze gaida viesus no visas pasaules.

Pievilcīgais Grand Hotel Kempinski Riga novietojums nav tikai sagadīšanās; tāpat kā bijušās viesnīcas Roma rekonstrukcija, kas uzskatīta par modernāko viesnīcu Rīgā ar vēsturi, kura aizsākās 19. gadsimta 80. gados. Sākotnējo ēku gandrīz pilnībā nopostīja 2. Pasaules kara laikā, bet vajadzēja tikai dažus gadus, lai to uzceltu no jauna. Jaunatvērtā viesnīca Rīga tolaik piedāvāja pirmo bāru Latvijā un servēja pirmos kokteiļus visā Padomju Savienībā, un viesnīcu Rīga uzskatīja par vienu no labākajām viesnīcām visā republikā. Mūsdienās, slavinot lieliskās ēkas bagātīgo vēsturi un tās prominentos viesus no visas pasaules, Grand Hotel Kempinski Riga ver durvis Vecrīgas sirdī, atgūstot savu sabiedriskās dzīves centra pozīciju un pilnībā apmierinot ikviena viesa vajadzības.

Viesnīcas moderno numuru un apartamentu platība ir sākot no 37 kvadrātmetriem Superior Rooms līdz pat 278 kvadrātmetru plašajam Presidential Suite apartamentam. Katrs numurs piedāvā mūsdienīgu koka apdari, lieliskus sienas gleznojumus, skaistus franču mākslas darbus un pulētas marmora grīdas. Katrs no 141 numura un apartamenti demonstrē unikālu pasteļtoņu kompozīciju, kamēr plašie logi dažos numuros ļauj noraudzīties uz Brīvības pieminekli, operu, parku un pilsētas kanāliem. Šeit viesi rītos var ieturēt brokastis restorānā Amber Restaurant, kas atvērts visu dienu, baudīt tradicionālo pēcpusdienas tēju Lobby Lounge, pirms operas apmeklējuma iemalkot glāzi šampanieša bārā Grand Bar vai izsmēķēt relaksējošu cigāru atpūtas telpā Cigar Lounge. Krāšņais Amber Restaurant ar atvērto virtuves zonu piedāvā unikālu mūsdienu Latvijas un starptautiskās virtuves apvienojumu, īpaši respektējot izcilākos vietējās virtuves ēdienus. Ainaviskā augšējā stāvā ir izvietots Stage 22, mūsdienīgs jumta terases restorāns un bārs, kas ir ideāla vieta, lai malkotu mūsdienīgi veidotus, vietējās izcelsmes dzērienus, baudītu uzkodas un priecātos par pilsētas ainavām, fonā skanot iedvesmojošai mūzikai. Restorāns arī piedāvā à la carte ēdienkarti ar labākajiem ziemeļvalstu ēdieniem, ko papildina vietējās sastāvdaļas. Viesi var arī aiznest mājās nelielu daļu no Kempinski, apmeklējot Berthold Delikatessen. Aromātiskā beķereja lutina pircējus ar lielisku svaigu smalkmaizīšu, izcilas kafijas un gourmet gatavo ēdienu piedāvājumu.

Grand Hotel Kempinski Riga ir piemērota vieta lielām, starptautiskām konferencēm vai arī intīmām svinībām izmeklētam cilvēku lokam. Majestātiskā Grand Ballroom zāle ar plašiem dienas gaismu apveltītiem panorāmas logiem un burvīgu skatu uz parku un operas namu, ļauj uzņemt līdz pat 300 personām un vienlaicīgi rīkot trīs pasākumus. Viesnīca arī piedāvā piecas satriecošas, pilnībā aprīkotas privāto sanāksmju telpas, kas nosauktas slavenos muzikas virzienos, – Sonata, Solo, Symphony, Andante un Allegro. Lai saņemtu personalizētu servisu un izbaudītu privātāku atmosfēru, viesi ir laipni aicināti rezervēt Kempinski VIP telpu 8. stāvā, ko rotā lieli logi, privātā terase un dabiskā dienasgaisma. Lai padarītu uzturēšanos vēl atmiņā paliekošāku un bezrūpīgāku, pēc individuāla pieprasījuma vienmēr ir pieejams 24 stundu konsjerža un automašīnas novietošanas pakalpojums.

Visbeidzot, bet ne mazāk svarīgs, ir pagrabstāvā izvietotais Kempinski The Spa – grezns 1300 kvadrātmetru wellness Spa ar četrām atsevišķām procedūru telpām, vienu procedūru telpu pārim un unikālu “Pirts Suite”, ko iedvesmojušas tradicionālās latviešu pirtis. Wellness zona piedāvā bagātīgas ūdens izklaides, pirtis un vitalitātes peldbaseinu. Izmantojot ‘Rasul Mud Experience’, viesi var baudīt vietējās Latvijas dūņas, kas izslavētas ar dziedinošām īpašībām. Spa arī piedāvā modernu sporta zāli un ’Beauty Lounge’, vietu, kur atpūsties, socializēties un baudīt dažādas skaistumkopšanas procedūras, malkojot glāzi šampanieša. Atspoguļojot Eiropas gadalaiku ritējumu un Latvijas kultūru, katrs Spa elements ir izstrādāts, lai sniegtu viesiem absolūtas relaksācijas un iekšējās labsajūtas mirkļus. Spa ir atvērts katru dienu ne tikai viesnīcas viesiem, bet arī citiem apmeklētājiem. Lūdzu lejupielādējiet attēlus šeit.

Par Kempinski: Radīta 1897. gadā, Kempinski Hotels ir Eiropas vecākā luksusa klases viesnīcu grupa. Kempinski mantojumu, kas nosaka nevainojamu, personīgi pielāgotu servisu un izcilu viesmīlību, papildina tā īpašumu ekskluzivitāte un individualitāte. Kempinski šobrīd pārvalda 76 pieczvaigžņu viesnīcu un rezidenču portfolio 31 valstī un turpina pievienot tam jaunus īpašumus Eiropā, Tuvajos Austrumos, Āfrikā, Āzijā un Amerikā. Ikviens no tiem atspoguļo Kempinski zīmola spēku un panākumus, nezaudējot saikni ar savu mantojumu. Portfolio iekļauj vēsturiskus īpašumus un arhitektūras pieminekļus, godalgotas urbānā dzīvesveida viesnīcas, pirmklasīgus kūrortus un prestižas rezidences. Katrs no tiem piedāvā kvalitāti, kuru viesi sagaida no Kempinski, vienlaikus iekļaujot katras atrašanās vietas kultūras tradīcijas. Kempinski ir dibinājis pasaules lielāko neatkarīgo viesnīcu zīmolu aliansi - Global Hotel Alliance (GHA).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Vilx 01/23/2018 14:39 Raksta autorei vajag mācīties latviešu tūrisma un viesmīlības terminus, kā arī pareizi atveidot personvārdus. Raksts ir nebaudāms un grūti lasāms.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.29246306sec.