Viesnīcas «Grand Hotel Kempinski Riga» bārs «GRAND BAR» pārvēršas par izsmalcinātu Viskija bāru

2019. gada 26. martā, Grand Hotel Kempinski Riga GRAND BAR un tā galvenais bārmenis Oskars Vārenbergs ir izstrādājuši jaunu bāra koncepciju un izveidojuši bagātīgu viskija bibliotēku izmeklētiem viskija gardēžiem un turpāk sevi dēvēs par izsmalcinātu VISKIJA BĀRU.

Viskija Bārs ir ideāla vieta, kur sākt savu piedzīvojumu un atklāt Amerikāņu, Japāņu, Īru vai Skotu viskijus. Piedāvājums nemitīgi palielinās, taču šobrīd sastāv no vairāk nekā 100 dažādiem viskijiem un izglītojošu degustāciju meistarklasēm.

"Viskijs ir īpašs piedzīvojums, un vide kurā Jūs to baudiet var būtiski ietekmēt to kādas garšas Jums sniedz tā baudīšanas veids. Tāpēc šis cēlais dzēriens ir pelnījis vislabāko atmosfēru," saka Oskars Vārenbergs, Grand Bar dvēsele.

Neatkarīgi no tā, vai izvēlieties baudīt viskiju no mūsu strauji augošās viskija kartes vai esiet nolēmis doties mūsu rūpīgi atlasītajā degustācijas ceļojumā, neuzbāzīgā džeza mūzika, izmeklētas uzkodas un īpašās viskija glāzes noteikti uzlabos Jūsu pieredzi.

Patiesiem viskija cienītājiem piedāvājam izmēģināt mūsu degustācijas piedāvājumu kopā ar lielisku servisu.

VISKIJA DEGUSTĀCIJA

Grand Bar viskija eksperts iesaka šo degustācijas komplektu, kas ļaus Jums izbaudīt atšķirības un dažādās garšu svārstības, kas piemīt katrā no viskija ražotājvalstīm un reģioniem – (5 dažādi viskiji 1,5cl).

GRAND BAR darba laiks:

P - 17:00 - 23:00

PK - SE 17:00 - 01:00

SV- 17: 00-23: 00

Par Grand Hotel Kempinski Riga

Izvietota iepretim slavenajam Latvijas Nacionālās operas namam un blakus Vecrīgai, kas iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā, viesnīca piedāvā absolūti jaunu komforta un elegances līmeni gan pilsētas viesiem, gan tās iedzīvotājiem. Grand Hotel Kempinski Riga piedāvā 141 pirmās klases numuru un apartamentus, divus restorānus un divus bārus, sešas ietilpīgas sanāksmju telpas, tajā skaitā Grand Ballroom konferenču zāli, kā arī pasaules klases spa un atpūtas zonu. Brīnišķīgs panorāmas skats uz galvaspilsētu, izsmalcināts serviss un bagātīga kultūras pieredze gaida viesus no visas pasaules. Par Kempinski: Izveidota 1897. gadā, Kempinski Hotels ir Eiropas vecākā luksusa klases viesnīcu grupa. Kempinski mantojumu, kas nosaka nevainojamu, personīgi pielāgotu servisu un izcilu viesmīlību, papildina tā īpašumu ekskluzivitāte un individualitāte. Kempinski šobrīd pārvalda 76 pieczvaigžņu viesnīcu un rezidenču portfolio 34 valstī un turpina pievienot tam jaunus īpašumus Eiropā, Tuvajos Austrumos, Āfrikā, Āzijā un Amerikā. Ikviens no tiem atspoguļo Kempinski zīmola spēku un panākumus, nezaudējot saikni ar savu mantojumu. Portfolio iekļauj vēsturiskus īpašumus un arhitektūras pieminekļus, godalgotas urbānā dzīvesveida viesnīcas, pirmklasīgus kūrortus un prestižas rezidences. Katrs no tiem piedāvā kvalitāti, kuru viesi sagaida no Kempinski, vienlaikus iekļaujot katras atrašanās vietas kultūras tradīcijas. Kempinski ir dibinājis pasaules lielāko neatkarīgo viesnīcu zīmolu aliansi - Global Hotel Alliance (GHA).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.19220805sec.