Jaunmoku pilī norisināsies raiba piedzīvojumu programma «Ballīte pie Meženītēm»

Šogad pirmo reizi Jaunmoku pilī uz raibu piedzīvojumu programmu "Ballīte pie Meženītēm" Ziemassvētku noskaņās decembrī bērnus aicina Meža muzeja laumiņas jeb Meženītes. Kad lielākie darbiņi Meža valstībā padarīti un daba devusies ziemas miegā, Meženītes svin svētkus un tajos vēlas dalīties ar bērniem.

Katrai no viņām būs sava gudrība, spējas, kā arī niķi un stiķi. Katra no viņām pārvaldīs kādu Meža valstības daļu – ķērpjus, kokus, sēnes, ogas, putnus, dzīvniekus vai ziedus. Ik reizi būs iespēja satikt vismaz divas no viņām.

Meženītes ciemiņus vedīs pasakainā piedzīvojumu ceļojumā, kurā kopā ar viņiem dejos, rotaļāsies un ļausies pārvērtībām. Viņa mācīs viesiem Meža gudrības un vedinās apgūt jaunas prasmes. Atmiņai par viesošanos pie Meženītēm katrs varēs izgatavot Ziemassvētku dāvaniņas.

Pirmajā adventē, 2019. gada 1.decembrī, plkst.14:00 notiks pirmā Ballīte pie Meženītēm, kad ciemos tiks gaidītas tieši  ģimenes ar bērniem. Lai Meženītes varētu sagatavoties ballītei, vēlams iepriekš pieteikties pa tel. 26187442. Pirms ballītes būs baudāmas dažādu veidu pankūkas no speciāli veidotās restorāna "Liepaleja" ēdienkartes. Dalība pasākumā par maksu.

Ballītes pie Meženītēm turpināsies visu decembri – aicinātas ģimeņu, skolēnu un bērnu grupas, iepriekš veicot rezervāciju.

Programma būs piemērota bērniem vecumā no 5 līdz 12 gadiem. Tās ilgums būs no 1 stundas 30 minūtēm līdz 2 stundām. Dalība pasākumos par maksu.

Papildus ekskursiju programmai, iepriekš par to vienojoties, būs iespēja visiem baudīt arī gardas pusdienas no īpašās ēdienkartes.

Programmu un pusdienu rezervāciju var veikt pa t. +371 26187442 vai e-pastu: info@jaunmokupils.lv.

"Ballīte pie Meženītēm" ir jaunā Jaunmoku pils muzejizglītojošā programma, kuras mērķis ir turpināt bērnus iepazīstināt un izglītot par Latvijas mežu bagātībām un iemītniekiem, kā arī jūgendstila laikmeta iezīmēm. Tā ir papildinājums jau esošajām "Mammadaba","Orientēšanās pa pili un parku", "Angļu tējas pēcpusdiena", "Makšķerēšana pēc seno laiku metodēm" un "Zāļu tējas degustācija" programmām, kurās to dalībnieki jau tiek izglītoti par augstāk minētajām tēmām.

Plašāka informācija par pasākumiem jaunmokupils.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61659312sec.