Ar meistarklasēm, ballīti un pankūku rītiem Jaunmoku pilī pavadīs Adventes svētdienas

Ziemassvētku gaidās Adventes pirmajās svētdienās - 2019. gada 1. un 8. decembrī, Jaunmoku pilī aicina gatavoties svētkiem, veidojot savu Adventes vainagu no dabas materiāliem radošajā darbnīcā, piedalīties Ballītē pie Meženītēm un baudīt pankūkas vai kādu no īpašajiem decembra ēdieniem restorānā "Liepaleja".

Ziemassvētku radošā darbnīca

1. un 8. decembrī, no plkst. 10:00 līdz 15:00 notiks Ziemassvētku radošā darbnīcā, kurā katrs pats varēs veidot savu visskaistāko Adventes vainagu – no pamatnes līdz dažādiem augu valsts rotājumiem. Darinātājiem radošu iedvesmu dos un tehniku mācīs floriste Guna Mikute.

Vainaga darināšana būs aizraujošs process ikvienam, kurš vēlas svētku sajūtu savās mājās radīt pats. Dalība pasakumā par maksu.

Ballīte pie Jaunmoku pils meženītēm

Šogad pirmo reizi Jaunmoku pilī uz raibu piedzīvojumu programmu "Ballīte pie Meženītēm" Ziemassvētku noskaņās decembrī bērnus aicina Meža muzeja laumiņas jeb Meženītes. Kad lielākie darbiņi Meža valstībā padarīti un daba devusies ziemas miegā, Meženītes svin svētkus un tajos vēlas dalīties ar bērniem.

Pirmajā adventē, 1.decembrī, plkst. 14:00 notiks pirmā Ballīte pie Meženītēm, kad ciemos tiks gaidītas tieši ģimenes ar bērniem. Viņas ciemiņus vedīs pasakainā piedzīvojumu ceļojumā, kurā kopā ar viņiem dejos, rotaļāsies un ļausies pārvērtībām, kā arī mācīs viesiem Meža gudrības un vedinās apgūt jaunas prasmes un izgatavot Ziemassvētku dāvaniņas.

Lai Meženītes varētu sagatavoties ballītei, vēlams iepriekš pieteikties pa tel. 26187442. Dalībnieku skaits būs ierobežots. Dalība pasakumā par maksu.

Ballītes pie Meženītēm turpināsies visu decembri, aicinātas ģimeņu, skolēnu un bērnu grupas, iepriekš veicot rezervāciju pa t. +371 26187442 vai e-pastu: info@jaunmokupils.lv.

Pankūku svētdiena un restorāns "Liepaleja" Baltajā zālē

Viesošanos Jaunmoku pilī vēl patīkamāku darīs garda maltīte restorānā "Liepaleja". 1. decembrī no plkst. 11:00 -16:00  restorānā būs pankūku svētdiena, kuras ietvaros varēs baudīt ābolu, kartupeļu, biezpiena un iecienītās plānās pankūkas.

8. decembrī no plkst. 11:00-16:00 viesi tiks gaidīti pils Baltajā zāle, piedāvājot baudīt ēdienus no jaunā decembra piedāvājuma. Tajā iekļauti tādi ēdieni kā brieža gaļas tartars ar paipalu olu, rukolu un bagetes grauzdiņiem, Cēzara salāti ar pīles krūtiņu, paipalu olu, plūmju tomātiņiem un maizes standziņām, pīles krūtiņa granātābolu glazūrā ar kartupeļu - biešu biezeni, krēms brulē ar svaigām ogām un lavandas siera kūka. Būs arī mūsu viesu iemīļotais brieža gaļas steiks ar kartupeļu - baraviku biezeni un sarkanvīna – pīlādžu mērci.

Galdiņu rezervācija pa tel. t. +371 26187442.

Lai visiem skaists un ražens Ziemassvētku gaidīšanas laiks!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38164401sec.