Jaunmoku pilī aicina izbaudīt romantisku vakaru «Viņai un Viņam»

Klausoties saksofona melodijās, baudot vakariņas īpašā gaisotnē un piedaloties meistarklasēs, visu mīlētāju dienā - 14. februārī, Jaunmoku pilī varēs pavadīt romantisku vakaru "Viņai un Viņam". Šis vakars būs kā mazie mīlestības svētki. Tas būs laiks viens otram – īpašiem vārdiem, emocijām un sajūtām!

No plkst. 19:00 - 22:00 mūziķa Ulda Folkberga saksofona melodiju skaņās īpašā gaisotnē varēs baudīt vakariņas ģimenes restorānā "Liepaleja" pils Baltajā zālē. Ēdienkartē būs pils viesu iecienītais brieža gaļas steiks ar kartupeļu - baraviku biezeni un sarkanvīna – pīlādžu mērci, Cēzara salāti ar pīles krūtiņu, paipalu olu, plūmju tomātiņiem un maizes standziņām, karstais šokolādes fondants ar svaigām ogām un saldējumu un citi ēdieni.

Vakara gaitā meistarklasēs viens otram varēs sarūpēt unikālas, ar mīlestību gatavotas dāvanas, raidīt Amora bultu tās lidojumā un burvīgo vakaru iemūžināt fotogrāfijās tematiskajā foto stūrī.

Lai pilnībā ļautos Jaunmoku pils un vakara burvībai, iesakām nakšņot greznajos pils vai Muižas ēkas numuros. Pilskunga, Dorotejas, Īrisa, Lilijas vai Mežrozes istaba pilī vai numuri Muižas ēkā – izvēle, lai paliek katra pāra paša ziņā.  

Sīkāk informācija par romantisko vakaru, galdiņu un viesnīcas numuru rezervācija pa tel. 26187442 vai info@jaunmokupils.lv, jaunmokupils.lv.

Uzdāviniet svētkus sev un baudiet romantisku vakaru Jaunmoku pilī!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.84517121sec.