Vecrīgas viesnīcā «Roma» uzņems klientus par cenu, kādu tie piedāvās paši

Vecrīgas viesnīcas "ROMA" vadītāja Linda Mūrniece mikroblogošanas vietnē Twitter.com uzrunājusi tos, kuriem nepieciešama vieta pašizolēties, atgriežoties no Covid-19 skartajiem reģioniem:

"Mēs esam atvēruši durvis klientiem, kas vēlas pašizolēties par cenu, ko viņi paši nosauks. Manējie instruēti, kas jādara, bet - ja baidīsies, es pati visu izdarīšu. Dzīvoju tur tagad uz vietas!".

Savukārt sociālajā tīklā Facebook.com 2020. gada 16. martā uzņēmēja Linda Mūrniece publicējusi aizkustinošu ierakstu par šī brīža situāciju un to, cik atbildīga un reizē bezspēcīga šobrīd jūtas:

"Šodien atkal bija diena, kas tāda pirmo reizi. Pirmdiena pēc krīzes pasludināšanas. Iepriekšējo reizi kad nezināju, kas notiks tālāk, bija 2011. gadā. Kad demisionēju no iekšlietu ministres amata. Tad man bija divi mazi bērni, kredītsaistības, nezināma nākotne un tikai es pati par to atbildīga.

Šodiena. Man ir divi lieli bērni, par kuriem es joprojām atbildu. Man ir 50 darbinieki, par kuriem es atbildu. Man ir uzņēmums un septiņu stāvu ēka ar visām no tā izrietošajām sekām. Man ir liels kredīts un ikdienas maksājumi uzņēmumā, kas pārsniedz dažu tūkstošu robežu.

Tomēr - visvairāk man ir MANĒJIE. Mājās, darbā un - kā izrādās - arī uz ielas un sociālajos tīklos, pagātnē un tagadnē sastapti cilvēki.

Jā, šis tehniski ir problēmu risināšanas laiks. Mēs tā vai citādi ar visu tiksim galā, jo nav daudz citu iespēju. Palīdzot viens otram un sagaidot (cerams) palīdzību no valsts.

Tomēr šis ir arī cilvēcības un atklāsmju laiks.

Savai otrajai ģimenei pateicu, ka nezinu, vai viņi saņems nākamo algu, jo mūsu ienākumi ir 0. Tomēr - mēs varam būt kopā un viesnīca ir mums mājas, ja kādam tās vajag. Ziniet - lielākā daļa no viņiem palika. Nezinot, ar ko tas beigsies. Viņi vienkārši pateica, ka mēs kopā ar to tiksim galā!

Un tad sāka nākt arī citi MANĒJIE. Izdzert pa kafijai bārā un samaksāt par to. Atdot sen aizmirstus parādus. Nopirkt vīnu, kaut paši to nekad nedzers. Piedāvāt palīdzību. Rakstīt idejas un ieteikumus, kā rīkoties. Būt blakus. Atbalstīt. Piezvanīt. Uzrakstīt, cik daudz es viņiem nozīmēju.

Neslēpšu. Es ik pa laikam raudu. No bezspēcības un tad atkal no aizkustinājuma.

Un pat mūsu bāra papagailis uzvedas citādāk. Nojaušot, ka nekas nebūs kā agrāk.

Cilvēcība pāri visam. Esam viens otram līdzās un esam viens otram plecs un roka, kas pastiepjas, lai izglābtu, ja vajag!"

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.75069714sec.