15 interesanti fakti par Daugavpils viesnīcu «Park Hotel Latgola»

Viesnīca "Park Hotel Latgola" 2020. gada 3. jūnijā atzīmēja 15 gadu jubileju. Šim notikumam par godu ir apkopoti 15 interesanti fakti par Daugavpils pilsētas sirdī esošo viesnīcu:

1. 20. gadsimta sākumā viesnīcas vietā atradās Mitrofanova maiznīca, bet jau 1970. gadā tur tika uzbūvēta viesnīca "Latvija". 2002. gadā tai nomainījās īpašnieki un sekoja grandioza rekonstrukcija, un jau 2005. gadā 3. jūnijā, tieši 15 gadus atpakaļ, tika atvērti viesnīcas "Park Hotel Latgola" durvis.

2. Līdz 2020. gadam no visiem pastāvīgajiem darbiniekiem 5 bija tādi, kuri strādāja viesnīcā kopš atvēršanās dienas ( 2002. gada 3. jūnija).

3. Viesnīcas 1. stāvā katrus 3 mēnešu mainās gleznu ekspozīcijas.

4. Park Hotel Latgola vienmēr ir daļa no visiem pilsētas pasākumiem, jo atrodas pašā pilsētas sirdī – Vienības laukumā! Viesnīcas viesiem ir labākie skata punkti uz svētku uguņošanu.

5. Katra jūnija mēneša pirmajās brīvdienās viesnīcā dzīvo ļoti liels populārās estrādes un roka zvaigžņu skaits no Latvijas, Krievijas un citām valstīm, jo pilsētā norit pilsētas svētku svinības.

6. Restorāns Plaza, kas atrodas viesnīcas 10. stāvā, īstenībā atrodas 11. stāvā un no tā paverās lielisks skats uz pilsētu.

7. 10. stāvu var apmeklēt tikai aktīvi cilvēki, kuri spēs aiziet uz turieni ar kājām, ar liftu tas nav iespējams. Vai nav labs izaicinājums?

8. Park Hotel Latgola saviem viesiem piedāvā atpūsties Latgales visaugstākajā saunā, kas atrodas 30 metru augstumā, 10. stāvā. Starp citu, džakuzi uz 10. stāvu tika celta ar krānu un "ienesta" caur logu!

9. Park Hotel Latgola ir vienīgā vieta Daugavpilī, kur vietējie iedzīvotāji un pilsētas viesi var iepazīties un pagaršot Latgales kulināro mantojumu.

10. Park Hotel Latgola restorānā un bārā strādā Latgales labākie bārmeņi.

11. Park Hotel Latgola ir vienīgie pilsētā, kas rīko pop-up restorānu brīvā dabā: uz tilta, parkā, Universitātes pagalmā.

12. Viesnīcā tika organizēta jauno zvaigžņu X-faktor atlase.

13. Viesnīcā Park Hotel Latgola tika filmēti filmas "Klasesbiedru salidojums" fragmenti.

14. Park Hotel Latgola stāvlaukumā parasti stāv visjaunāko marku automašīnas.

15. Pa visiem šiem gadiem gājis raibi: darbinieki bija noskrējuši no 1. līdz 7. stāvam lielā barā, metuši papīra lidmašīnas no jumta, filmējuši īssižeta filmiņas no dažādām laikmetiem (jugendstilā, padomju, mūsdienu), tika veidoti traki reklāmas sižeti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41396022sec.