«Tiamo grupa» atver savu pirmo «Čili Pizza» restorānu Rīgā

SIA "Tiamo grupa", viens no lielākajiem ēdināšanas un viesmīlības uzņēmumiem Latvijā, jūnijā parakstījis līgumu par picērijas "Čili Pizza" atvēršanu Rīgā. Patlaban liepājnieki, investējot vairāk nekā 250 000 eiro, galvaspilsētā startēs ar vienu picēriju, bet nākotnē plānota paplašināšanās.

No 2020. gada 18. jūnija apmeklētājiem būs pieejama "Čili Pizza" jaunajā, daudzfunkcionālajā iepirkšanās centrā "Akropole". Vienlaikus "Tiamo grupa" ir pārrunu procesā ar vairākiem iznomātājiem un izskata iespējas atvērt vēl citas picērijas Rīgā.

Atvērt ēdināšanas vietu Rīgā "Tiamo grupai" ir stratēģisks un ilgi plānots lēmums. Uzņēmuma vadībā "Čili Pizza" picērijas veiksmīgi darbojušās Liepājā, Ogrē, Jelgavā, Valmierā un Daugavpilī. "Līdz ar noslēgto darījumu, speram drošu un pārdomātu soli arī Rīgā. Latvijā "Čili Pizza" ir mīlēts zīmols, un mēs ticam tā dzīvotspējai. Esam pārliecināti, ka spēsim to padarīt vēl pievilcīgāku uzticamajiem apmeklētājiem, it sevišķi ģimenēm ar bērniem," saka Monta Magone, "Tiamo grupas" valdes locekle.

Šovasar "Tiamo grupa" papildinās Rīgas picēriju ar "bērnu stūrīti", kā arī tuvākajā laikā plānotas pārmaiņas "Čili Pizza" interjerā. Tāpat uzņēmums turpinās pilnveidot apkalpošanas, servisa kultūru, veicot regulāras apmācības darbiniekiem.

"Tiamo grupas" plānus Rīgā atzinīgi vērtē uzņēmuma partneri. "Jau septiņpadsmit gadus sadarbība bijusi vērienīga, tā balstās savstarpējā izpratnē un godīgā attieksmē. "Tiamo grupa" nebaidās pieņemt jaunus izaicinājumus, spēj strādāt ārpus komforta zonas un gluži vienkārši skatīties, kas ir aiz horizonta. Kopdarbs ir jēgpilns un plānveidīgs, orientēts uz ilgtermiņa mērķu sasniegšanu. Tāds skatījums un izpratne par biznesu nodrošina stabilitāti arī partneriem," stāsta Raimonds Zibens, "Aldaris" pārdošanas vadītājs.

Savukārt "Centurion Hospitality" vadītājs un viesmīlības apmācību speciālists Didzis Grāvītis saka, ka "Tiamo grupā" strādā cilvēki ar lielo burtu – tie, kam rūp gan nozare, gan ikviens tajā esošais posms". Viņš stāsta: "Neskatoties uz lielo pieredzi un plašajām zināšanām, "Tiamo grupa" turpina ieguldīt attīstībā un regulāri organizē apmācības saviem darbiniekiem. Uzskatu, ka tas ir liels profesionalitātes rādītājs, jo mūsdienas prasa izaugsmi un mācīšanos katru dienu."

"Čili Pizza" ēdienus turpmāk ikviens varēs pasūtīt uz vietas vai ar "Wolt" vai "Bolt" piegādi, kā arī "Tiamo grupas" mobilajā lietotnē "Tiamo Food".

"Tiamo grupa" ir viens no vadošajiem ēdināšanas uzņēmumiem Latvijā ar vairāk nekā 20 sabiedriskās ēdināšanas vietām un 500 darbiniekiem. Uzņēmums ir viens no TOP 20 lielākajiem nodokļu maksātājiem Kurzemē (2,5 milj. eiro). Pērn uzņēmuma neto apgrozījums sasniedza 10 miljonus eiro, un tas guvis vairāk nekā 500 000 eiro peļņu. Grupā, kas darbojas jau ilgāk par 15 gadiem, ietilpst restorāni "MO", "Olive", "Čello" un "Sushi Boom", kafejnīcas "Lotte caffe", "Teātra kafejnīca", klubs un pludmales bārs "Cukurfabrik’" Liepājā, kā arī "Čili Pizza" picērijas vairākās Latvijas pilsētās. "Tiamo grupu" raksturo izcila apkalpošana, izmeklēts piedāvājums un rūpība ikvienā detaļā.

"Čili Pizza" ir picēriju zīmols Latvijā un Lietuvā. Pirmā picērija Latvijā tika atvērta 2001. gada decembrī Liepājā. Patlaban Latvijā darbojas 10 "Čili Pizza" picērijas "Tiamo grupas" vadībā. Mājīgā atmosfērā "Čili Pizza" piedāvā plašu picu klāstu un iecienītus ēdienus no Latvijas un citu valstu virtuvēm – uzkodas, salātus, zupas, siltos ēdienus, desertus, kā arī dažādus dzērienus un kokteiļus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.38247108sec.