Restorāns «Aqua Luna» publicē paziņojumu pēc viesu saslimšanas ar Covid-19

Jau vēstījām, ka Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) epidemiologi, veicot epidemioloģisko izmeklēšanu, noskaidrojuši, ka 5 saslimušie (apstiprināts COVID-19) apmeklējuši publiskas vietas, tostarp arī restorānu "Aqua Luna" 2020. gada 27. jūnija vakarā (pēc plkst. 19:00).

Restorāns "Aqua Luna", reaģējot uz šo gadījumu, izplatījis paziņojumu:

"Kolīdz restorāns "Aqua Luna" 7. jūlijā saņēma informāciju no Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC), uzreiz tika informēti visi darbinieki, lūdzot viņus pievērst pastiprinātu uzmanību savai veselībai, par spīti tam, ka kontakta datums tiek norādīts 27. jūnijs un nevienam no darbiniekiem nekādi saslimšanas simptomi nav novēroti.

Lai novērstu jebkādas bažas, jau šodien ir paredzēta restorāna darbinieku testēšana uz Covid-19. Jāuzsver, ka līdz testēšanas rezultātu saņemšanai restorāns būs slēgts. Tāpat jāatzīmē, ka restorāns tiek regulāri pilnībā dezinficēts un iepriekšējā naktī tajā veikta papildu dezinfekcija. Dezinfekciju veic profesionāls uzkopšanas uzņēmums BCS, kas specializējies šādu darbu veikšanā.

"Aqua Luna" seko līdzi visiem Veselības ministrijas un SPKC ieteikumiem, kā arī veic visus nepieciešamos epidemioloģiskos pasākumus, rūpējoties gan par klientu, gan darbinieku veselību un drošību.

Tostarp "Aqua Luna" aktīvi sadarbojas ar SPKC un informē par veiktajiem pasākumiem."

Atgādinām, ka SPKC epidemiologi lūdz iedzīvotājus, kas 2020. gada 27. jūnija vakarā (pēc plkst. 19:00) apmeklēja restorānu "Aqua Luna" (Andrejostas iela 5 k-5, Rīgā) un 2020. gada 28. jūnija vakarā (pēc plkst. 19:00) apmeklēja restorānu "Riviera" Dzirnavu iela 31, Rīgā 14 dienas no šo publisko vietu apmeklēšanas, novērot savu veselību un sekot izmaiņām (paaugstināta temperatūra, sāpes kaklā, klepus), nepieciešamības gadījumā telefoniski vērsties pie sava ģimenes ārsta.

SPKC vērš uzmanību, ka restorānu apmeklētājiem risks saslimt tiek vērtēts kā zems, bet, ja bijis tuvs kontakts ar citiem šo vietu apmeklētājiem (< 2 metri un ilgāk par 15 minūtēm), tos aicina sazināties ar SPKC speciālistiem 67271738.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Latvija
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42316389sec.