Prezentē Latvijā vēl nebijušu konceptu - «Burger Battle»

2020. gada 16. jūlijā Latvijas vadošie restorātori un burgeru kultūras atbalstītāji Viktors Ravdive un Lauris Aleksejevs sadarbībā ar outlet ciematu Via Jurmala Outlet Village prezentēja Latvijā vēl nebijušu konceptu "Burger Battle", apņemoties attīstīt burgeru kultūru pavisam citā līmenī.

Koncepta prezentācijas pasākums norisinājās kā preses konferences pirms ievērojamām boksa cīņām, tādejādi vēlreiz apliecinot "Burger Battle" nopietnību. Prezentācijā neizpalika arī cienasts, modeles, foto sesijas un citi cīņas sporta veidiem atbilstoši elementi. Organizatori sola, ka "Burger Battle" kļūs par ikgadēju tradīciju.

"Ar katru gadu šo festivālu vērsīsim aizvien vērienīgāku. Jau tagad zināms, ka nākamgad piedalīsies dalībnieki no vairākām pasaules valstīm – Igaunijas, Lietuvas, Polijas, Lielbritānijas u.c. Visa gada garumā notiks atlases, ceturtdaļfināli un pusfināli līdz brīdim, kad paši labākie tiksies lielajā fināla festivālā. "Burger Battle" var piedalīties ikviens burgeru meistars, vienīgais nosacījums, lai izmantotā gaļa un maize būtu pašu gatavota," stāsta "Resto-Rātors" dibinātājs un vadītājs Viktors Ravdive.

"Via Jurmala Outlet Village un "Burger Battle" ir divi jauni un drosmīgi projekti, kas apvienojušies, lai radītu ko jaunu un nebijušu. Gan iepirkšanās, gan ēdienu gatavošana ir process, kas cilvēkiem sniedz ļoti daudz pozitīvu emociju, tāpēc apsolām, ka šī būs dubulta fantastisku emociju deva. Vēlamies uzsvērt, ka Via Jurmala Outlet Village radīts ar mērķi iepirkšanos padarīt drošu, izdevīgu un aizraujošu un "Burger Battle" ir sākums pasākumu virknei, kas tiks rīkoti outlet ciematā. Jau no atklāšanas dienas 14. augustā ik nedēļu šeit norisināsies tirdziņi, koncerti, festivāli un cita veida pasākumi," stāsta Via Jurmala Outlet Village līdzīpašnieks Andrejs Dozorcevs.

"Mainoties pasaulei, būtiski tika ietekmēta arī ēdināšanas joma, tāpēc šis bija īstais laiks radīt ko jaunu. Viktora ideja - aizsākt jaunu burgeru gatavošanas un ēšanas kultūru - nāca tieši laikā. Sākotnēji vēlējāmies "cīnīties" divatā, bet pēc tam secinājām, ka tas jāpārvērš par lielāku festivālu ar plašāku dalībnieku skaitu. Noteikti gribu pieminēt, ka šis nav stāsts par to, kuram izdodas garšīgāki burgeri, stāsts ir par recepšu unikalitāti," skaidro restorāna "36. līnija" līdzīpašnieks Lauris Aleksejevs.

"Burger Battle" pasākums jeb pirmais, ikgadējais Burgeru un alus festivāls notiks 22. – 23. augustā Via Jurmala Outlet Village, pulcējot burgeru meistarus un cienītājus no vairākām pasaules valstīm. Pasākuma ietvaros tiks dibināta Starptautiskā burgeru līga un idejas autori ir pārliecināti, ka festivāls kļūs par lielisku, starptautisku un grandiozu tradīciju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
3 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.35198212sec.