Latvijas operators «Mogotel» pārvaldīs Kijevas centrā izvietotu viesnīcu

Viens no Baltijas viesnīcu biznesa līderiem, uzņēmums Mogotel Hotel Group pārņēmusi lielas Ukrainas galvaspilsētā Kijevā strādājošas četrzvaigžņu viesnīcas - Sky Loft Hotel Kyiv by Rixwell – pārvaldību.

27 stāvu ēkā izvietotā viesnīca jau ir pārgājusi Latvijas operatora rokās, informē kompānijas īpašnieks un dibinātājs Vadims Muhins.

"Neskatoties uz to, ka situāciju tūrisma nozarē visā pasaulē ietekmē Covid-19, Mogotel izmantoja iespēju kļūt par slavenas Kijevas viesnīcas operatoru. Pieņemot šo izaicinājumu, mēs sākam strādāt jaunā, ļoti lielā tirgū, kuram ir vērā ņemams attīstības potenciāls. Tā mēs nostiprinām vadošā viesnīcu operatora pozīcijas gan Latvijā, gan aiz tās robežām," uzsvēra Muhins.

Savukārt operatora valdes priekšsēdētāja un izpilddirektore Jeļena Stirna pastāstīja, ka, pārņemot pilnā pārvaldībā viesnīcu ārpus Baltijas, uzņēmums īsteno iepriekš izvirzītos mērķus un izstrādātos plānus.

"Zīmola Rixwell portfeli ir papildinājusi viesnīca, kas atbilst visiem modernajiem četrzvaigžņu naktsmītņu standartiem. Mēs ceram, ka mūsu viesi, tāpat arī korporatīvie klienti, partneri un tūrisma operatori novērtēs jaunā objekta atrašanās vietu, kā arī visas priekšrocības, kuras piedāvā mūsu zīmoli," akcentē Stirna.

Līdz šim Kijevas viesnīcu pārvaldīja viens no pasaulē lielākajiem operatoriem Marriott, izmantojot zīmolu Aloft Kiev.

"Fakts, ka viesnīcas īpašnieks pēc sadarbības ar tik nopietniem partneriem uzticējās tieši mums, padara šo notikumu īpaši atbildīgu un prestižu," uzsvēra Mogotel Hotel Group valdes priekšsēdētāja un izpilddirektore.

Sky Loft Hotel Kyiv by Rixwell (iepriekš - Aloft Kiev Hotel) atrodas Kijevas darījumu un vēsturiskajā centrā, netālu no Kreščatika, Nacionālā sporta kompleksa, Sv.Vladimira katedrāles un citiem nozīmīgiem objektiem, 33 km attālumā no starptautiskās lidostas "Borispole". Viesnīca piedāvā komfortablu uzturēšanos gan biznesa klientiem, gan arī ģimenēm ar bērniem. 27 stāvu ēkā ir ne tikai 310 numuri, bet arī četras modernas konferenču zāles, restorāns Easy Breezy, vestibila bārs, atpūtas zona, visu diennakti strādājošs fitnesa centrs. Viesi novērtē viesnīcas iespaidīgo dizainu un augsto apkalpošanas kvalitāti.

Šī ir pirmā reize, kad Mogotel Hotel Group uzņemas pilnu viesnīcas pārvaldību ārpus Baltijas valstīm. Neskatoties uz grūtībām, ar kurām korona vīrusa izplatības ierobežojumu dēļ saskaras nozare, uzņēmums plāno turpināt paplašināšanos ārpus Baltijas reģiona.

Par SIA Mogotel

Mogotel ir vadošais viesnīcu operators Baltijas valstīs, kurš viesmīlības un tūrisma biznesā darbojas vairāk nekā 18 gadus. Vidējās un augstākās klases viesnīcās Wellton Hotels un Rixwell Hotels, kā arī vidējās klases viesnīcās Rija Hotels un Ibis Styles kopā pieejami vairāk nekā 1838 numuri. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 650 dažādas kvalifikācijas darbinieku.

Patlaban Mogotel pārvalda 15 zīmolu Wellton Hotels, Rixwell Hotels, Rija Hotels, Ibis Style, Moreto viesnīcas. Naktsmītņu viesiem tiek piedāvāts visaugstākais komforta līmenis, nevainojamas kvalitātes pakalpojumi, viesnīcu numuri ar labāko skatu uz vecpilsētu, moderni SPA un atpūtas kompleksi, restorāni un bāri, kā arī plašas un daudzveidīgas konferenču zāles biznesam un atpūtai.

2019.gadā uzņēmuma zīmolu portfeli papildināja zīmols Winwinstay – tie īstermiņa īres dzīvokļi Rīgas centrā un Vecrīgā. 2020.gadā Mogotel noslēdza franšīzes līgumu ar Accor grupu un uzņēmās viesnīcas Ibis Style Riga Hotel pārvaldību. Tāpat noslēgts arī daļējs pārvaldības līgums ar Moreto Apart Hotel, kas atrodas Obzorā, Bulgārijā.

Uzņēmuma attīstības plāni paredz paplašināt darbību vairākās Centrāleiropas valstīs, piemēram, Lietuvā, Austrijā, Čehijā, Ungārijā, Polijā un Bulgārijā.

Viesnīcu operatora vienīgais īpašnieks ir Vadims Muhins.

2019.gadā SIA Mogotel apgrozījums sasniedza 29,4 miljonus eiro.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.52614093sec.