Noskaidrots «GEMOSS» grantu konkursa inovatīvu produktu ideju TOP 10

SIA “GEMOSS” izsludinātā grantu konkursa 2. kārtas dalībniekiem prezentējot savu ideju inovatīva un veselīga pārtikas produkta izstrādei un ražošanai, ir noskaidroti 10 izcilāko ideju autori no visas Latvijas, no kuriem trīs labākie pretendē uz GEMOSS atbalstu veselīga un inovatīva pārtikas produkta izstrādē ar kopējo balvu fondu 10 000 eiro.

Šajā laikā, kas daudziem radījis iespēju nodoties jauniem izaicinājumiem, pagājušā gada nogalē izsludinātajā “GEMOSS” grantu konkursā tika saņemti vairāk nekā 170 pretendentu pieteikumi, no kuriem žūrijas vērtējumam tika atlasītas 50 veselīgu un inovatīvu produktu idejas. Lai objektīvi izvērtētu pretendentu pieteikumus, grantu konkursa žūrijas komisijā tika aicināti pieredzējuši speciālisti tirdzniecības vadības, pārtikas kvalitātes, profesionālas virtuves un atbalsta programmu jomās.

“Gemoss” granta koordinatore Maija Kovāča stāsta, ka “dalībnieku ideju izvērtēšana notika attālināti, tomēr mūs sajūsmināja pretendentu teicamā sagatavotība. Izvēlēties 10 labākās idejas nebija viegls uzdevums, bet vēl izaicinošāk būs izvirzīt trīs veiksminiekus “Gemoss” grantu konkursa finālā. Visas desmit pusfinālam izvirzītās produktu idejas ir patiesi pārliecinošas, un paredzam nopietnu atlasi, lai objektīvi lemtu par trīs izcilāko produktu nokļūšanu mūsu veikalu plauktos”.

“Gemoss” grantu konkursa ideju TOP10

Linda Daniela Salaka (Rīga), Riekstu mērces

Gatis Urka (Varakļāni), Vegānu ola

Jūlija Danilina (Rēzekne), Diedzētu griķu uzkodas

Daina Vilciņa (Dobele), Proteīna batoniņš

Anete Smoča (Murjāņi), Kaņepju proteīna bumbas

Kārlis Brants (Ozolnieki), Probiotisks batoniņš

Ivars Rutkovskis (Rīga), Čia kaviārs

Daina Eglīte-Antona (Cēsis), Dārzeņu standziņas

Ilze Kalniņa (Sigulda), Smūtijs paciņā

Maija Rozenfelde (Rīga), Bezcukura saldējums

Līdz konkursa finālam desmit veiksmīgo ideju autori “GEMOSS” ekspertu komandas uzraudzībā attīsta, uzlabo un pilnveido savu produktu, lai konkursa finālā prezentētu žūrijai tā ilgtspējīgāko risinājumu. Visiem dalībniekiem tiek nodrošinātas konsultācijas par produkta izstrādi, iepakojuma dizainu un kvalitāti, kā arī stratēģiskajiem principiem mārketinga un komunikācijas jomā. “GEMOSS” paplašina atbalsta funkcijas, aizsākot regulāras pasaules mēroga profesionāļu vieslekcijas.

Atgādinām, ka 2020. gada decembrī pārtikas izejvielu un bāru un restorānu inventāra tirgotājs “GEMOSS” ar pirmreizēju iniciatīvu izsludināja grantu konkursa programmu, aicinot pretendentus izmēģināt spēkus vienā no augošākajām jomām pārtikas industrijā, lai ar “GEMOSS” atbalstu realizētu oriģinālu veselīga un inovatīva pārtikas produkta ideju no riekstiem, sēklām un žāvētiem augļiem. Grantu konkursa uzvarētāji – trīs labāko ideju autori – tiks paziņoti 2021. gada 20. maijā.

Vairāk par “GEMOSS” grantu konkursa dalībniekiem: https://www.gemoss.lv/gemoss-grantu-konkursa-inovativu-produktu-ideju-top-10/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.09890199sec.