Pilnībā atjaunotā viesnīca «Tallink City» apmeklētājiem durvis vērs 2021. gada 30. jūnijā

Populārā viesnīca Tallink City, kas atrodas Igaunijas galvaspilsētas sirdī, rosīgajā A. Laikmaa ielā, kas nepilna gada laikā tika pilnībā renovēta un modernizēta, šo trešdien, 30. jūnijā, atkal atvērs durvis viesiem. Pēc apjomīgiem atjaunošanas darbiem un par prieku apmeklētājiem tika izveidots pavisam jauns viesnīcas interjera dizains, papildinot to ar oriģinālām viesnīcas un pakalpojumu koncepcijām.

Komentējot viesnīcas atklāšanu pēc rekonstrukcijas, Tallink Hotels valdes locekle Ave Svarta sacīja:

“Veiksmīgi izmantojot pandēmijas perioda priekšrocības, mums izdevās efektīvi un lietderīgi izmantot šo laiku un pabeigt tik apjomīgu un iespaidīgu viesnīcas rekonstrukcijas projektu. Noslēdzot viesnīcas remontdarbus, tiek atjaunota arī viesnīcas koncepcija, kuras pamatā ir Tallink stiprās puses, apvienojot labi zināmās un iecienītās biznesa jomas un zīmolus, kā arī pievienojot pilnīgi jaunus pakalpojumu risinājumus, kas tagad atrodami pašā Tallinas sirdī.  Viesi tiek laipni aicināti ne tikai uzkavēties kādā no viesnīcas numuriem, bet arī apmeklēt restorānu City Grill House, kā arī iepazīties ar Tallink e-veikalā pārdoto preču paraugiem. Mēs ceram, ka pilnībā atjaunotās viesnīcas plašais vestibils atkal kļūs par iecienītu tikšanās vietu gan Tallinas iedzīvotājiem, gan tās viesiem.”

Līdz ar viesnīcas atjaunošanu, lielāka uzmanība nekā iepriekš tiek pievērsta ģimenēm, bērniem, atpūtniekiem un viņu vajadzībām apvienot ceļojuma laikā ģimenes un darba pienākumus.

Desmit stāvu viesnīcā ir pilnībā atjaunoti 324 numuri ar dažādu komforta līmeni: klasiski divvietīgie numuri, plaši ģimenes numuri, kā arī eleganti luksusa klases numuri. Visi numuri ir iekārtoti mūsdienīgā stilā, kas atbilst viesnīcas atrašanās vietai dinamiskās pilsētas sirdī.

Vērienīgus atjaunošanas darbus piedzīvoja arī viesnīcas restorāns, kura darbībā tiks īstenota pilnīgi jauna koncepcija. 228 vietu restorāns ar nosaukumu City Grill House tagad ir izvietots divos stāvos, piedāvājot elastīgas iespējas dažādu pasākumu rīkošanai, kā arī, cerams, kļūs par iecienītu vietu grilēto ēdienu cienītāju vidū. Kā stāsta restorāna šefpavārs Anatolijs Pimanovs, plašā ēdienu izvēle tiek pagatavota no rūpīgi izvēlētām sastāvdaļām, kas tiek piedāvātas ar aizraujošām piedevu daudzveidībām. Grila ēdienkartes atslēgas vārdi ir elastība, spēja apvienot dažādus ēdienkartes elementus un izvēlēties ēdienus, kas piemēroti klientu individuālajām vēlmēm, kā arī sniedzot iespēju dalīties ar ēdienu ar draugiem pie galda.

Restorāna iespaidīgi plašās ēdienkartes ēdieni tiek prasmīgi gatavoti uz ekskluzīvā Mibrasa ogļu grila, kas izceļ izvēlēto sastāvdaļu augstāko kvalitāti. Papildus plašajai gaļas ēdienu izvēlei, klientiem tiek piedāvāti arī zivju ēdieni un jūras veltes, veģetārie ēdieni un dārzeņu izvēle, kā arī izsmalcināti deserti.

Blakus restorānam ir izveidota aizraujoša bērnu rotaļu zona, kur jaunākie viesnīcas ciemiņi un pilsētas viesi var iesaistīties jautrās aktivitātēs, kamēr viņu vecāki bauda nedaudz garākas brokastis vai gardēžu vakariņas. Īpašu uzmanību pievēršot ģimenēm ar bērniem,  viesnīcā ir īpaši izveidots unikāls Suite klases numurs bērniem, kas ir izstrādāts, lai apmierinātu jaunāko ceļotāju vēlmes un vajadzības. Turklāt, ja bērnu vecākiem ir paredzētas darba darīšanas, viesnīcas pirmajā stāvā ir izveidota darba zona, kur netraucēti var veikt plānotos darbus, vienlaikus apvienojot darbu un atpūtu kopā ar ģimeni.

Īpašā pasākumu zonā, kas atrodas viesnīcas 10. stāvā, var rīkot dažādas sanāksmes un konferences. Savukārt viesiem no 18 gadu vecuma tiek piedāvāta iespēja apmeklēt kompaktu un mājīgu atpūtas centru, kur atjaunot spēkus un uzlabot pašsajūtu. Viesiem, kuri novērtē aktīvāku atpūtas veidu, ir pieejama iekštelpu vingrošanas trase, kas atrodas viesnīcas ēkas 10. stāvā, piedāvājot dažādus vingrinājumu intensitātes līmeņus.

Bijušais Pakalpojumu nams (Teenindusmaja) Laikmaa ielā no 1974. gada tika pārveidots par viesnīcu 2004. gadā. Tallink City viesnīcas remonts tika uzsākts 2020. gada septembrī, un jau šo trešdien, 2021. gada 30. jūnijā, tā piedzīvos atkārtotu atklāšanu un satikšanos ar viesnīcas viesiem un darbiniekiem.

Viesnīcas ēkas īpašnieks VARA HTG, kas vienādās daļās pieder Infortar un Kapitel, sadarbībā ar viesnīcas operatoru Tallink Hotels ieguldīja gandrīz 10 miljonus eiro renovācijā. Būvdarbus veica Merko. Viesnīcas interjera dizainu veidojis arhitekts Mēlis Press.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51199603sec.