«Grand Hotel Kempinski Riga» organizē labdarības vakariņas - izsoli Ukrainas bēgļiem

Ceturtdien, 7.aprīlī, Latvijas vadošajā pieczvaigžņu viesnīcā notiks labdarības vakariņas-izsole. Visi savāktie līdzekļi tiks ziedoti karadarbības skartajiem ukraiņiem. Vakara muzikālajā programmā uzstāsies grupa “Dagamba”, pianists Andrejs Osokins un dziedātāja Katrīna Gupalo. Pasākums notiks ar Ukrainas vēstniecības Latvijā atbalstu.

Izsoles vakariņas, ko organizē Grand Hotel Kempinski Riga, ir labdarības pasākums. Savāktie līdzekļi tiks izmantoti, lai palīdzētu Ukrainas iedzīvotājiem sadarbībā ar Latvijā dzīvojošo ukraiņu biedrību konfederāciju “VICHE”. Vakara programmā — Ukrainas ārkārtējā un pilnvarotā vēstnieka Latvijā Oleksandra Miščenko apsveikuma uzruna, svinīgās vakariņas pēc īpaši veidotas ēdienkartes, muzikālais pavadījums — grupas “Dagamba”, pianista Andreja Osokina un dziedātājas Katrīnas Gupalo uzstāšanās, kā arī vakara galvenā daļa — izsole ar viesnīcas Kempinski Riga partneru piedalīšanos.

“Ņemot vērā nesenos pasaules notikumus, kopā ar komandu domājām, kā mēs varam palīdzēt, un nolēmām apvienot spēkus ar partneriem. Sinerģija šobrīd ir svarīgāka kā nekad agrāk, jo tā palielinās savākto līdzekļu summu, kas tiks ziedota labdarībai. Tāpēc īpašu pateicību izsakām partneriem, mūziķiem un viesiem, kuri piedalīsies vakariņās, par iesaistīšanos un atsaucību. Kopā mēs varam paveikt labu darbu,” stāsta Grand Hotel Kempinski Riga PR menedžere Jeļena Safronova.

Vakara partneru vidū, kuri nodrošinās dāvanas izsolei, ir kompānijas: AirBaltic, viesnīcas Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski München un Grand Hotel Des Bains Kempinski St. Moritz, Jūrmalas golfa klubs, Grenardi, Amoralle, Mucina Fashion Brand, HFC Paris, Champagne Bollinger, Reaton, Gemoss, Soira, Mottra, Sanitex, King Coffe, kā arī basketbolists Kristaps Porziņģis un māksliniece Gundega Dūduma. Pasākuma dekorācijas nodrošina Ābeļdārzs “Burtnieki” un “Magnolija”. Izsolē piedālīsies arī Grand Hotel Kempinski Riga un Kempinski The Spa.

Labdarības vakariņas ēdienkarte

Kompliments

Rozmarīna “Panna Cotta”

Limoncello etiķis / Rīsu kraukšķis

Uzkoda

Stracciatella

Arbūzs / Valriekstu Pesto / Tomāti

Zivs Uzkoda

Dāņu dzeltenspuras Ceviche

Avokado / Greipfrūts / Apelsīns / Redīss

Starpēdiens

Gurķis & Džins

Pamatēdiens

Liellopa Velingtons

Kartupeļu / Savojas Kāposts / Trifeļu Jus

Starpēdiens

Marakuja & Bergamonts

Marakuja/Bergamonta tēja/ Laims

Deserts

Šokolādes Sfēra

Vaniļas Muss / Šokolādes smiltis / Upeņu – šokolādes mērce

Rezervācijas vakariņām var veikt pa tālruni +371 25480605 vai e-pastu sales.riga@rekmpinski.com. Sīkāka informācija vietnē kempinski.com/riga.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
6 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.94103909sec.