Durvis vērs pirmā «Hampton by Hilton» viesnīca Rīgā

Hilton (NYSE: HLT) un Apex Alliance Hospitality Management ar nepacietību gaida Hampton by Hilton Riga Airport atklāšanu  - viesnīcā viesus sāks uzņemt 2022. gada 11. aprīlī.

13 bildes

Hampton by Hilton Riga Airport, kur kopumā ir 189 istabiņas, atrodas aptuveni 5 minūšu brauciena attālumā no Rīgas lidostas, kas nozīmē, ka tā būs ērtākā viesnīca, kur apmesties tranzīta pasažieriem un viesiem, kuri ieradušies ar vēlajiem reisiem, jo viesnīca ir sasniedzama vien dažu minūšu laikā, nesatraucoties par vietējā sabiedriskā transporta iespējām. Viesiem ir pieejams arī atsevišķs maksas maršruta autobuss, kas kursē no lidostas uz viesnīcu un atpakaļ. Viesnīca atrodas vien 20 minūšu attālumā no vēsturiskās Rīgas vecpilsētas, kas iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā un kur atrodas ievērojamākās iepirkšanās vietas, restorāni un muzeji. Tāpat viesnīca atrodas aptuveni 15 minūšu attālumā no Rīga Plaza tirdzniecības kompleksa un 20 minūšu attālumā no Jūrmalas Baltijas jūras pludmalēm.

Papildus gaišajiem un ērtajiem numuriņiem viesnīcā ir pieejama arī atpūtas telpa ar ierobežotu ēdienkarti visas diennakts garumā, diennakts bārs un fitnesa centrs, kā arī biznesa centrs, kas nozīmē, ka ceļotāju rīcībā ir visdažādākās atpūtas iespējas, savukārt viesi, kuri ieradušies lietišķiem mērķiem, var veltīt laiku darbam bez stresa. Tāpat ir pieejama autostāvvieta, kas paredzēta 90 transportlīdzekļiem, tostarp 6 elektromobiļu uzlādes vietas, kas izmanto EV uzlādes risinājumu.

Viesiem, kuri ieradīsies Hampton by Hilton Riga Airport, tiks piedāvātas bezmaksas siltās brokastis, kas vienmēr iekļautas uzturēšanās cenā, kā arī bezmaksas Wi-Fi. Viesnīcas dizains līdzinās citām šī zīmola viesnīcām, tāpēc visi, kuri jau iepriekš apmetušies Hampton by Hilton viesnīcā, var relaksēties jau sev ierastā vidē, tādējādi vēl vairāk samazinot ar ceļošanu saistīto stresu, savukārt viesi, kuri šeit apmetas pirmo reizi, var pilnībā izbaudīt nomierinošo atmosfēru un izpētīt Hampton by Hilton pakalpojumu piedāvājumu.

“Mūsu viesnīca piedāvā pakalpojumus un risinājumus pat pašai prasīgākajai gaumei – Hampton by Hilton ir apvienotas kvalitatīvākās izmitināšanas iespējas un jaunākās tehnoloģijas, kas ļaus ikvienam viesim rast savām vajadzībām labākos risinājumus,” stāsta Hampton by Hilton ģenerāldirektore Terēze Vecvanaga. “Mēs ticam, ka viesmīlības nozare atgūsies un mūsu mērķis ir palielināt pieprasījumu, kļūstot par ceļotāju izvēli ar vislabāko vērtību un cenu piedāvājumu vietējā tirgū.”

Hampton by Hilton Riga Airport ir daļa no Hilton Honors, godalgotās viesu lojalitātes programmas, kas apvieno 18 dažādus Hilton viesnīcu zīmolus. Tās biedriem, rezervējot numuriņus ar šīs programmas palīdzību, ir pieejamas dažādas priekšrocības, tostarp elastīgs maksājumu rīks, kas ļauj izvēlēties gandrīz jebkādu uzkrāto punktu un naudas kombināciju. Tāpat pieejama ekskluzīva biedra atlaide, bezmaksas standarta Wi-Fi un Hilton Honors mobilā lietotne.

Numuriņu cenas par nakti ir sākot no €59 – Hilton Honors biedri var izmantot uzkrātos punktus, lietojot Points Explorer rīku. Visas viesnīcas piedāvā elastīgas rezervēšanas iespēja, tostarp bezmaksas izmaiņu ieviešanu un rezervāciju atcelšanu - vairākas cenu kategorijas sniedz viesiem iespēju mainīt vai atcelt rezervāciju līdz pat 24 stundām pirms ierašanās dienas*.

Hampton by Hilton Riga Airport adrese ir Priežkalni A, Mārupes novads, Rīga LV-2167. Lai iegūtu vairāk informācijas, apmeklējiet vietni https://www.hilton.com/en/hotels/rixrahx-hampton-riga-airport/.

Fakti

Viesnīcas būvniecība tika uzsākta 2020. gada decembrī, un to veica viens no vadošajiem būvniecības uzņēmumiem Latvijā – UPB. Hampton by Hilton Riga Airport apkalpo lietuviešu operators Apex Alliance Hotel Management, kas šobrīd pārvalda 11 viesnīcas ar dažādiem zīmoliem četrās valstīs. Viesnīcas attīstībā investēti vairāk nekā 14 miljoni eiro, kurus ieguldījusi Lietuvas Bankas pārraudzītā Lietuvas aktīvu pārvaldīšanas kompānija “I Asset Managment” un “Bigbank Latvija”.

* Uz 24 stundu periodu var attiekties daži izņēmumi. Veicot vai mainot rezervāciju, lūdzu, rūpīgi izpētiet informāciju par cenām, lai uzzinātu piemērojamos noteikumus vai izņēmumus, ja tādi ir.

Par Hampton by Hilton

Kā publikācijas “Entrepreneur” 1. vietas ieguvēji starp izmitināšanas franšīzēm, Hampton by Hilton, tostarp Hampton Inn by Hilton un Hampton Inn & Suites by Hilton, apkalpo uz kvalitāti vērstus un vērtību izprotošus ceļotājus 7765 īpašumos 33 valsīs un teritorijās visā pasaulē. Zīmols turpina noturēt savas līderpozīcijas segmentā, saviem viesiem nodrošinot augstas kvalitātes un pārdomāti iekārtotas naktsmītnes un ērtības, piemēram, mūsdienīgus un plašus numuriņus, bezmaksas Wi-Fi un bezmaksas karstās brokastis. Hampton by Hilton ir zīmols, kas apņemas nodrošināt īpaši draudzīgu un autentisku servisu, ko nodrošina 100% Hampton Guarantee. Izbaudiet patīkamu uzturēšanos Hampton by Hilton viesnīcā, veicot rezervāciju vietnē hampton.com, vai izmantojot nozarē vadošo Hilton Honors lietotni. Hilton Honors biedriem, kuri rezervācijas veic tieši Hilton kanālos, ir iespējams saņemt tūlītējas priekšrocības. Uzziniet vairāk par Hampton by Hilton vietnē newsroom.hilton.com/hampton un sekojiet zīmolam Facebook, Instagram un Twitter platformās.

Par Hilton

Hilton (NYSE: HLT) ir pasaulē vadošais viesmīlības uzņēmums ar 18 pasaules klases zīmolu portfeli, kas ietver vairāk nekā 6800 īpašumu un vairāk nekā 1 miljonu numuriņu 122 valstīs un teritorijās. Lai īstenotu savu dibināšanas vīziju piepildīt pasauli ar viesmīlības gaismu un siltumu, Hilton savā vairāk nekā 100 gadu ilgajā vēsturē ir uzņēmuši vairāk nekā 3 miljardus viesu, ieguvuši pirmo vietu 2021. gada Pasaules labāko darba vietu sarakstā un ir atzīti kā pasaules līderis Dow Jones ilgtspējas indeksos piecus gadus pēc kārtas. 2021. gadā papildus vairāk nekā vienas viesnīcas atvēršanai dienā Hilton ieviesa vairākus nozarē vadošos tehnoloģiju uzlabojumus, lai uzlabotu viesu pieredzi, tostarp Digital Key Share, automatizētu bezmaksas numuru atjaunināšanu un iespēju rezervēt savienojamus numuriņus. Izmantojot godalgoto viesu lojalitātes programmu Hilton Honors, gandrīz 128 miljoni biedru, kuri rezervācijas veic tieši Hilton kanālos, var nopelnīt punktus par uzturēšanos viesnīcā un gūt pieredzi, ko par naudu iegūt nav iespējams. Izmantojot bezmaksas Hilton Honors lietotni, viesi var rezervēt savu uzturēšanos, izvēlēties savu numuriņu, reģistrēties viesnīcā, atslēgt durvis ar digitālo atslēgu un no viesnīcas izrakstīties, izmantojot viedtālruni. Apmeklējiet vietni newsroom.hilton.com, lai iegūtu plašāku informāciju, un sekojiet Hilton Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram un YouTube platformās.

Par Apex Alliance Hotel Management

Apex Alliance Hotel Management ir neatkarīgs lietuviešu operators, kas koncentrējas uz ilgstošu partnerattiecību izveidi un attīstīšanu ar institucionālajiem investoriem, īpašumu īpašniekiem vai privātā kapitāla fondiem, vienlaikus sniedzot pārvaldības pakalpojumus savām esošajām vai topošajām viesnīcām. Uzņēmums pārvalda 11 viesnīcas Rumānijā, Lietuvā, Polijā un Latvijā, kuru kopējā ietilpība ir vairāk nekā 2100 numuriņu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48248816sec.