Baltijas valstu restorāni iekļūst labāko Eiropas restorānu TOP 50

Top 50 labāko Eiropas restorānu sarakstā portālā The European 50 best restaurants sāk iekļūt arī Baltijas galvaspilsētu restorāni- Rīgas restorāns «Bergs» tika nosaukts kā 40. labākais restorāns Eiropā pagājušajā gadā. Salīdzinājumā ar 2009. gadu, restorāns ir kāpis topā par septiņām vietām. Starptautiski atzītā augstākās kvalitātes 100 restorānu sarakstā no 23 valstīm kā labākais Eiropā tika nosaukts spāņu restorāns «El Bulli», otro un trešo vietu ieņem Lielbritānijas restorāni «Le Gavroche» un «Maze».

Eiropas portāls The European 50 best restaurants visa gada garumā apkopo reālu pieredzi un atsauksmes no tūkstoš klientiem par sabiedriskās ēdināšanas iestādēm.

Portāla veidotāji pieņem lēmumu par restorāna iekļaušanu topā tikai pēc tam, kad ir to apmeklējuši personīgi. Tops tiek veidots pēc tādiem kritērijiem kā ēdiena sastāvdaļu kvalitāte, prasme pagatavot ēdienu un radīt tā garšas buķeti, radošums, atbilstība kulinārijas standartiem, noformējums, kā arī apkalpošana.

Eiropas apmaiņas programma “Leonardo da Vinči” ir palīdzējusi Baltijas valstīm ātrāk apgūt vecāko Eiropas nāciju pieredzi. Šī projekta ietvaros viesnīcu un restorānu darbiniekiem ir iespēja iziet praksi labākajās iestādēs Somijā, Francijā un Vācijā. Restorāna “Bergs” pavāri ir izgājuši praksi restorānā «Chez Dominique» Helsinkos un «La Table du Gourmet» Francijā. Abi restorāni ir iekļauti prestižajā «Michelin Guide»

Restorāna “Bergs” šefpavārs Kaspars Jansons ir bijis apmaiņas praksē vācu restorānā «Schwarzwaldstube», kas ir ieguvis trīs «Michelin» zvaigznes. Trīs «Michelin» zvaigznes- populārākā un ietekmīgākā Eiropas restorānu un viesnīcu reitinga «Michelin Guide» augstākais novērtējums.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Biznesa augstskola Turība
,


1st-studio.com
,


Kaļķu vārti
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.20839214sec.