Izvēlas piedāvājumu Gulbenes īpašajai ēdienkartei

Šonedēļ pašvaldības aģentūras "Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs" darbinieces kopā pulcēja aktīvākos Gulbenes novada ēdināšanas uzņēmumu pārstāvjus, lai kopīgi veidotu Gulbenes novada īpašo ēdienkarti jaunajai tūrisma sezonai.

Savu piedāvājumu prezentēja Vecgulbenes muiža, "Bistro – kafejnīca", "Lācītes", kūku bode "Gardums" un Druvienas vecās skolas - muzeja darbinieki.

Kopīgi degustējot pavāru veikumu, atzinīgi tika novērtēti visi gardumi. Kā atzīmēja aģentūras direktore Iveta Kovtuņenko, ir patīkami sadarboties ar atsaucīgiem un izdomas bagātiem uzņēmējiem, jo tikai strādājot kopā, varam gan pievilināt tūristus, gan padarīt skanīgāku Gulbenes novada vārdu.

Ļaujot vaļu fantāzijai, turpat uz vietas tapa ēdienkarte ar vilinošiem ēdienu nosaukumiem. Jau no 18.maija ikviens varēs nogaršot salātus Gulbja ligzda" un "Tirzas turza", Bunģa zupu, otrajā ēdienā karbonādi "Laimes lācis" un "Litenes ritenis", bet desertā – "Pindacīšas buča", "Saldais pārītis", Marisas sapnis" un Silmaču pankūkas. Savukārt, kārtīgiem saldummīļiem kūku bode "Gardums" piedāvās šokolādes kūku "Melnais gulbis" un, protams, citus saldumus.

Gulbenes novada īpašā ēdienkarte būs pieejama no 18. maija "Bistro - kafejnīcā" (Brīvības iela 66, Gulbene), kafejnīcā "Rodi" (O.Kalpaka iela 60-pie Kultūras centra Gulbenē), "Kantes krogā" (Miera iela 15, Gulbene), Vecgulbenes muižas kafejnīcā (Brīvības iela 18, Gulbene), kafejnīcā "Lācītes" (Rankas pagasts), kafejnīcā "Ozoli" (Lizuma pagasts), kafejnīcā "Sonāte" (Stāmerienas pagasts).

Jāpiebilst, ka ideja par Gulbenes novada īpašo ēdienu tiek realizēta jau otro sezonu, jo tā guvusi plašu atsaucību apmeklētāju vidū.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Jūrmalas TIC
,


Gulbenes novada TIC
,


Esplanāde
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51693511sec.