Rīgas restorānu nedēļas šogad uzrunājušas tūkstošiem apmeklētāju

No 2. līdz 8.decembrim, kad norisnājās šogad nu jau ceturtā Rīgas restorānu nedēļa, un kas šoreiz bija veltīta ziemas sezonai, apmeklētājiem tika pasniegtas 2698 maltītes. Taču visu četru restorānu nedēļu laikā šogad pasniegti vairāk nekā 10 000 īpašo piedāvājumu.

Rīgas restorānu nedēļa ir daļa no Live Rīga veidotā projekta Gaumīgi Garšīgā Galvaspilsēta - Rīga, kas tika aizsākts pagājušajā gadā ar mērķi popularizēt ēšanas kultūru gan vietējiem iedzīvotājiem, gan pilsētas viesiem. Šogad to laikā restorānus apmeklējuši tūkstošiem cilvēku, un pasniegtas vairāk nekā 10 000 maltītes.

"Restorānu apmeklējums visa gada garumā šī projekta ietvaros ir bijis ļoti augsts. Visvairāk priecē, ka īpašos piedāvājumus izmanto vietējie iedzīvotāji, kuri ikdienā restorānus neapmeklē. Patīkami, ka ir arī tādi cilvēki, kuri restorānus apmeklējuši visas četras nedēļas un ar nepacietību jau gaida nākamo," skaidro Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja valdes locekle Vita Jermoloviča.

Starp visvairāk apmeklētajiem restorāniem ziemas sezonai veltītajā nedēļā ierindojās "Kaļķu vārti", "HE’s" un "Benjamiņš".

Kā norāda restorāna „Kaļķu vārti” šefpavārs Raimonds Zommers, Rīgas restorānu nedēļa sniedz milzu gandarījumu, jo ar savu gatavošanas mākslu varam iepriecināt ļoti daudz dažādu cilvēku, īpaši tos, kuri nav pastāvīgie restorānu apmeklētāji. Demokrātiskā cena un nevainojamais izpildījums ir patīkams pārsteigums katram gardēdim!"

Ziemas Rīgas restorānu nedēļā piedalījās 21 restorāns – 3 Naži, 3 Pavāru restorāns "Tam labam būs augt", Academy, Aleks, Ambiente, Aqua Luna, Avalon, B-Bārs restorāns, BIBLIOTĒKA N°1 Restorāns, Benjamiņš, Burkāns, Garage, HE’s, Kaļķu vārti, Key to Riga, La Boheme, Le Dome, Olive Oil Trading Co, Ostas Skati, Tinto un Valtera restorāns.

Rīgas restorānu nedēļu organizē Live Rīga un Pavāru klubs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51607394sec.